Mam dacie sandero stepway od miesiąca i jestem zadowolony silnimk dci 1.5 mało pali i ładnie pracuje!!! Może ktoś wie czy w stepway jest z tyłu instalacja na głosniki? P.s może ktoś wie gdzie można zakupić jakieś dodatki np. gumowe dywaniki bo te orginalne dobre tylko na ładną pogode! Pozdrawiam wszystkich
witaj w Klubie...
sugeruję w wolnych chwilach poczytać forum a na pewno znajdziesz odpowiedź na te i wiele innych pytań...
dużo frajdy z ujeżdżania "drakulki" życzę...
Własnie troszke już poczytałem i chyba znam odpowiedź:] jednak jęśli ktoś lubi troszke poprzerabiać autka tego typu prosze podpowiedzi lub zdjęcia!!!
Ja narazie przyciemniłem sam szybki i zmieniłem oponki na wyzsze oraz parę dodatków!
Dziekuje za odpowiedź i liczę na więcej! pozdrawiam
może ktoś wie gdzie można zakupić jakieś dodatki np. gumowe dywaniki bo te orginalne dobre tylko na ładną pogode!
Witaj w klubie
Dywaników poszukaj tu: www.rezaw-plast.pl
Zaopatrzyło się tam już kilku klubowiczów (ja też) i towar jest ok.
Jak wrzucisz w szukajkę na forum hasło "rezaw" to dowiesz się więcej na temat.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Witam. Dobry wybór.
Kabelki do tylnych głośników musisz sam wyprowadzić .na forum jest wszystko dokladnie opisane.
Jakie opony wcisnąłeś do swojej Stepwayki ?
wszystkie informacje o które pytasz SĄ już na forum...
Na pewno znajdziesz mnóstwo ciekawych modyfikacji, tj. np wytłumienie, car-audio, ktoś pokusił się o chip-tuning w przypadku DCI, gdzie zamontować radio etc...
Witam. Dobry wybór.
Kabelki do tylnych głośników musisz sam wyprowadzić .na forum jest wszystko dokladnie opisane.
DO MOJEJ STEPWAYKI ZALOŻYLEM OPONKI 205/55/16 W PROWADZENIU TO SAMO ALE AUTKO LEPIEJ WYGLĄDA [OPONKI WYŻSZE I SZERSZE] P.S MOŻE KTOŚ WIE GDZIE MOŻNA KUPIĆ NAKŁADKĘ OCHRONNĄ CHROMOWANĄ NA GÓRNĄ CZĘŚĆ ZDERZAKA DO STEPWAY? POZDRAWIAM
Witam. Dobry wybór.
DO MOJEJ STEPWAYKI ZALOŻYLEM OPONKI 205/55/16 W PROWADZENIU TO SAMO ALE AUTKO LEPIEJ WYGLĄDA [OPONKI WYŻSZE I SZERSZE] P.S MOŻE KTOŚ WIE GDZIE MOŻNA KUPIĆ NAKŁADKĘ OCHRONNĄ CHROMOWANĄ NA GÓRNĄ CZĘŚĆ ZDERZAKA DO STEPWAY? POZDRAWIAM
ja myślałem o oponach 195/60/16 . te co masz to sa szersze ale chyba nie wyższe niz orginalne bo też 55. Niby w nadkolach jest sporo miejsca ale nie wiem czy ktos próbował zakładać wyższe opony niż 55.
są też wyższe 205/55/16 bo 55 oznacza 55%z 205 cm co za tym idzie od opony nominalnej czyli 195/55/16 jest o jakieś 7mm wyższa i 1cm szersza:] można też założyć 195/60/16 będzie dużej lepiej bo n tych orginalnych autko wygląda jak podkasane hehehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum