Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2012-07-09, 11:17
McRap napisał/a:
A z innej beczki ... jakie sklepy internetowe polecacie?
Prywatnie jeszcze nie, ale szefuńcio kupił na jesień 14 kompletów zimówek na oponeo.pl do służbowych. Wszystko sprawnie, bezproblemowo, towar zgodny z opisem,wystawili fakturę vat co nie wszędzie jest oczywiste.
W przypadku tańszych opon (dębice, niewielki rozmiar) bardziej opłacało mi się kupić u wulkanizatora za rogiem - ta sama cena, a montaż gratis.
Ostatnio zmieniony przez benny86 2012-07-09, 11:19, w całości zmieniany 1 raz
kupowałem dwukrotnie: ok. czterech lat temu (opony Sava do Lanosa) oraz w ub. roku opony Dębica (do samochodu siostrzeńca), obydwie transakcję przebiegły bez żadnych zastrzeżeń... szybka dostawa kurierska gratis, towar pełnowartościowy, tańszy od ofert w okolicznych punktach sprzedaży ponadto w pierwszym przypadku montaż opon również gratis...
- w pierwszym przypadku (sprawdziłem dokładnie i było to już 5 lat temu - marzec'2007 r.) a była to oferta umieszczona w sieci przez firmę SABAT Sp. z o.o. - nie wiem czy jeszcze takie oferty umieszczają,
- w drugi przypadku to oponeo.pl...
znalazłem... prowadzą sprzedaż internetową na stronie
www.opony.lublin.pl
oferty są zmienne i z podanych przykładów warto skorzystać jedynie w celach porównawczych a sprawdzić jak najwięcej ofert i wybrać w danej chwili najkorzystniejszą...
Dorzucę do tematu - brałem komplet zimówek w sklepie www.opony24h.pl
Dostawa szybka, dobry kontakt mailowy.
Komplet dobrze służył kilka lat aż do sprzedaży auta.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-07-12, 10:15
laisar napisał/a:
Za zimówkami najlepiej rozejrzeć się chyba teraz...
dokładnie - ja kupowałem w październiku i potem obserwowałem cenę tego konkretnego modelu - w styczniu kosztował ok 30% drożej. Na zakup zimówek idealne są miesiące letnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum