Jakiś czas temu obił mi się o oczy plakacik reklamowy dni otwartych Daćki w salonach Renault. Miały być 1-3 czerwca, konkursy dla dzieci, jazdy próbne itp. Jakoś na stronie Dacii słowa o tym nie ma, a i plakacik gdzieś zniknął. Macie jakieś info na ten temat?
Marka: Dacia
Model: Logan Ambiance
Silnik: 1390 cm, 75 KM Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 548 Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-05-29, 09:20
Zajrzałem ostatnio do Auto Zięby w Katowicach. Stale jest dostępny sedan do jazd próbnych, a w środku stał MCV w pięknym błękitno-niebieskim kolorze (jaśniejszy od niebieski egee).
_________________ Skoda 105 S (1982-1989), Polonez 1500 SLE (1989-2000), 3×Fiat 126p (19??-2002), czasami pożyczane Daewoo Tico, Skoda Felicia
Widziałem w Zodiacu takiego, kolorek rzuca na kolana suuuper.
MCV-ka, cięzarówka diesel za jedyne 43 kPLN schowana w kącie salonu.
Poza tym, srebrny sedan do jazd próbnych i tyle...
Panie iPanowie! Jesteśmy właścicielami ekskluzywnych wózków dostępnych tylko na indywidualne zamówienie. I ot co!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum