Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: 1.6 16V
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Sie 2011 Posty: 239 Skąd: Polska
Wysłany: 2012-07-14, 19:57
Gratuluję i życzę bezproblemowej eksploatacji.
Też mam skórę na kierownicy i ze wszystkich rzeczy, które wcisnął mi dealer kierownicę lubię najbardziej.
Fajnie wyszło pierwsze zdjęcie. Odbicie w lakierze wygląda jak jakaś grafika na masce
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-07-14, 20:00
autko miodzio
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2012-07-14, 20:08, w całości zmieniany 1 raz
Oprócz zdjęć dodam jeszcze informację dla kupujących Dacie, może się komuś przyda (ja tej informacji nie znalazłem na forum). Gdy kupowałem Dustera miałem ofertę na przedłużenie gwarancji do 5 lat/100kkm za 500 zł. Pomyślałem, że warto się nad tym zastanowić, oferta ważna miała być przez pierwszy rok więc nie ma pośpiechu. Przy przeglądaniu forum znalazłem kilka wpisów o promocjach w Dacii ale na stronie www nie znalazłem tych informacji. W związku z tym pomyślałem, że widocznie dostępne są tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Skorzystałem więc i zarejestrowałem się w Moja dacia. Oczywiście poszukiwań ciąg dalszy nastąpił i trafiłem na podstronę Moje oferty i tu znalazłem ofertę przedłużenia gwarancji do 5 lat za 1 PLN (oferta ważna niespełna 2 miesiące wydaje się więc, że warto tuż po zakupie zarejestrować się na portalu). Tak więc czasem nie warto się gorączkować i brać to co jest w aktualnej ofercie dealera.
Edyta:
No więc małe uzupełnienie. Zgłębiłem temat znacznie bardziej (ofertę i forum. - tym razem znalazłem chwilę aby lepiej się wczytać w całość) i pozostaje mi jedynie zgodzić się ze stwierdzeniem z dyskusji http://www.daciaklub.pl/f...=asc&start=180. Skracając całą wypowiedź zawartą w wątku, oferta dotyczy nowego, ponownie kupowanego samochodu.
Edyta 2 (02.08.2012):
Otórz odezwał się do mnie salon i okazało się, że forum sobie, moje interpretacje sobie, a życie sobie . Niedawno dostałem kwity potwierdzające zakup dodatkowej gwarancji za 1 PLN. W rzeczywistości okazało się, że ponieważ kupowałem nowe auto to jednak obowiązuje mnie promocja...
I aby nie odbiegać od tematu zdjęcie panelu centralnego wraz z właścicielem
2012-07-17 17.40.33.jpg Wybaczcie ale zdjęcie zrobione tuż po przejażdżce więc dywaniki nie są idealnie czyste ;-)
Plik ściągnięto 447 raz(y) 21,22 KB
Ostatnio zmieniony przez pioor 2012-08-02, 12:31, w całości zmieniany 2 razy
Tym razem bez zdjęć, bo na chwilę wpadłem do domu w przerwie urlopowej
Precyzując ofertę FNS za 1PLN, otrzymalem już dokumenty z ASO potwierdzające zakup gwarancji w promocji. Myślę więc, że każdy zaintersowany taką promocją, a kupił Drakulę niedawno powinien skontaktować się ze sprzedawcą i podpytać o zakup FNS w promocji Może jeszcze komuś się uda
Nadal bez zdjęć ale muszę to opisać . Przekonałem się, że jazda Drakulą ma pewną szczególną cechę. Przypadłość ta już była opisywana na forum ale wydawało mi się, że to już przeszłość... Chodzi o zainteresowanie samochodem, nazwijmy to "ciekawość marki" . Już od pierwszych dni ludzie dość często oglądają i pytają o różne szczegóły związane z Dusterem. Nawet na wakacjach "musiałem" pokazywać zainteresowanym wnętrze pojazdu i odpowiadać na wiele różnych pytań z nim związanych. Muszę powiedzieć, że to spora odmiana w stosunku do poprzedniej, nijakiej Skody
Podzielę się też tym co usłyszałem z ust pewnej damy, która sprawdzała między innymi czy fotele są wygodne ... "...wygląda lepiej niż mój Qashqai."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum