żyję bijąc się z myślą "było nie kupować francuskich"
Ja jeździłem przez 3 lata z hakiem Fordem Fusion - 2 miejsce w raporcie TUV 2007, wyprodukowany w najefektywniej pracującej europejskiej fabryce (Kolonia) - i było to (mam nadzieję) najgorsze auto w mojej karierze. Co prawda w trasie nigdy nie odmówił posłuszeństwa, ale była cała masa fabrycznych niedoróbek (zaraz na początku cieknąca miska olejowa, przekładnia kierownicza, później pompa wody no i ta francowata korozja /słynna w fordowskiej rodzinie/).
Marka: Renault
Model: Thalia
Silnik: 1.4 16V 100 kM
Rocznik: 2008 (III)
Wysłany: 2008-05-29, 21:52
Jeszcze co do Allianz... owszem, oferuja auto zastepcze na góra 4 dni, ale... warunek to odleglosc auta pozostawionego w salonie od miejsca zamieszkania minimum 30 km.
Także w moim przypadku nic z tego.
dzisiaj mala wycieczka za miasto/ 50km/. dopiero tak widac jak klima odbiera moc . dzisiaj trzy osoby ze szczatkowym bagazem. jak jezdze sam to prawie wcale nie odczuwam, a dzisiaj zdecydowanie tak. pozdr
Marka: Renault
Model: Thalia
Silnik: 1.4 16V 100 kM
Rocznik: 2008 (III)
Wysłany: 2008-06-04, 10:25
Jest fajnie. Auto miało być po tygodniu do odbioru - czyli dzisiaj. Dzwoniłem w poniedziałek, dzwoniłem wczoraj - nic nie wiedzieli, czekali na przekładnię. Dzis dzwonie i co słysze?? Ze przekładnia owszem, jest - i to już zamontowana, ale po zamontowaniu przekladni okazalo sie, ze rozszczelniony jest jeden z przewodow doprowadzajacych olej. Przewodu nie ma w Polsce, w zwiazku z tym poszlo zamowienie do Francji.
Auto NAJSZYBCIEJ na koniec tygodnia będzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum