Marka: Cytryna i Helmut
Model: inny
Silnik: benzyna i ropniak
Rocznik: inny Pomógł: 3 razy Dołączył: 25 Sie 2012 Posty: 437 Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-09-11, 17:33
@Prezes: trzymam kciuki za zdrowie i pomyslnosc potomstwa. Mam nadzieje, ze to nic bardzo powaznego. W razie czego jestem dawca krwi i moge skrzyknac kilka osob (jakby co, odezwij sie na priv)
Niestety, ale na zlocie nie bede. Impreza rodzinna poza Wawa.
Szkoda, bo mialbym okazje poznac Was osobiscie.
Marka: Dacia --> Renault
Model: Duster 2 --> Kadjar
Silnik: 1.2 TCe 1.5 dCi EDC
Rocznik: 2017(m2018) --> 2017
Wersja: Prestige Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Kwi 2010 Posty: 1700 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-09-12, 07:52
Dyziek dzięki wielkie za wsparcie! Na szczęście potrzebne nie będzie, ale nie chcę zanudzać ludzi historiami życiowymi, bo to nie po to jest forum (Sorry za OT).
A mnie tradycyjnie przyjdzie łączyć kilka spraw w jednym dniu.
Zacznę przed 10 na Puławskiej
potem na dwie góra trzy godzinki do pracy
i mam nadzieję powrócić na zlot przed końcem
To wystarczająco kuszące aby się pojawić . Przybędę i obadam sprawę, tym bardziej, że nie mam zbyt daleko.
A przy okazji, mogę prosić o zabranie powiedzmy 2 KNK (jeśli jeszcze masz jakieś do sprzedania) Jakoś nie miałem okazji wcześniej zakupić
Film podwozia szczególnie cenny. Widać, że nadal pokutuje ten sam zwyczaj oszczędności montażu. Spawy układu wydechowego nie zabezpieczone antykorozyjnie.
jakis czas temu ustalalismy na forum zeby nie robic zlotu DKP na piknikach dacii w salonach bo to jest wygodne praktycznie tylko dla salonu w warszawie. Duzo zlotowiczów nie dojedzie bo bedze na piknikach w swoich miastach - bedze duzo mniejsza frekfencja...
No właśnie.
Zresztą i tak miło spędziłem czas u Łyki. Po za tym ustaliłem pewne rzeczy i myślę, że współpraca ułoży się dobrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum