Marka: Dacia
Model: Duster 4x2
Silnik: 1.6 16v
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate Pomógł: 4 razy Dołączył: 26 Paź 2011 Posty: 269 Skąd: spod Warszawy
Wysłany: 2012-09-16, 19:59 I znów Złomnik
Od dawna przeczuwałem, że Złomnik lubi Dacie. Ale teraz - chyba po raz pierwszy - wyraził się expressis verbis pardon-moi, że Logan to jeden z dziesięciu samochodów wartych kupienia. Mam pewne wątpliwości, czy o Dusterze mówilby to samo, ale to w sumie przeciez tez tylko wyrośnięty Logan, zatem dobra nasza... Moja... OTO LINK - 10 aut wartych kupienia wg Złomnika
Marka: Dacia
Model: Duster 4x2
Silnik: 1.6 16v
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate Pomógł: 4 razy Dołączył: 26 Paź 2011 Posty: 269 Skąd: spod Warszawy
Wysłany: 2012-09-16, 20:17
Hi, hi... Pewnie też tak macie, ale ja uwielbiam, uwielbiam to, gdy ludzie na światłach gapią sie na mojego dustera a po ruszeniu oglądają się aby dostrzec logo na masce, po czym szybko meldują cos kierowcy mijającego mnie auta, z niedowierzaniem kręcąc głową... Znacie ten obrazek "Fuck Yeah" z demotów? :) Tak własnie wtedy się czuję... :):):) Myślę, że nie odczuwałbym tego w aucie za milion, bo to by było oczywiste: milion-fajne auto. Ale tu jest inaczej, bo to auto jest dostępne dla prawie każdego. Niespotykane.
ale ja uwielbiam, uwielbiam to, gdy ludzie na światłach gapią sie na mojego dustera a po ruszeniu oglądają się aby dostrzec logo na masce, po czym szybko meldują cos kierowcy mijającego mnie auta, z niedowierzaniem kręcąc głową.
jeszcze trochę i się przyzwyczaisz... mnie już przeszło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum