Na chwilę obecną pasuje.
Teraz wybór miejsca i godziny
Trzeba będzie wziąć pod uwagę również pogodę, niestety, i ew. możliwość schowania się przed jakimś deszczem...
Data niby ustalona, ale nadal nie ma godziny i dokładnego miejsca.
Chyba typowe dla ludzi z trójmiasta, brak umiejętności organizacyjnych. Trochę wstydliwa sprawa na tle innych ośrodków. Pada propozycja i potem pozycja strusia.
Panowie,
ponieważ jestem flancowany trójmiejszczak więc zaproponuję godzinę 11:00. Czy lokalizacja zaproponowana przez chriskb odpowiada potencjalnym "zlotowiczom"? Nie znam Sopotu więc nie proponuję miejsca. Nie wiem nawet, czy koło opery (chodzi o operę leśną, mam nadzieję?) jest możliwość jakiegoś schronienia się i pochwalenia naszych bryczek (patrząc na prognozę możemy się spodziewać mokrego powitania).
W ogóle kto będzie? Ja planuję się pojawić.
Nareszcie męska decyzja. Tak, koło opery leśnej jest parking i knajpa. Pogoda nie powinna przeszkodzić. Godz. 11:00 są kwalifikacje F1. Proponuję godz. 13:00
Ostatnio zmieniony przez chriskb 2012-10-25, 20:51, w całości zmieniany 1 raz
Masz 100% racji, ale tutaj jest zbieranina i nie lubi się spotykać z nieznajomymi z netu. Nawet kultowy model Daci nie sprowokuje towarzystwa do wspólnej wymiany doświadczeń o swoich autach.
Mam nadzieję, że jutro o 13:00 spotka się przynajmniej dwóch posiadaczy tak kultowej fury.
Tośmy się naspotykali! Aż sam nas było! Spotkałem tylko jednego Dustera na parkingu przy Uniwerku ale bez nalepek klubowych na rejestracjach GWE- to raczej student niż klubowicz na spota. Pospacerowałem, powdychałem świeżego powietrza i zmyłem się. Miałem nadzieję, że ktoś się pojawi więc może na przyszłość zróbmy tak- jeśli okaże się, że nikt nie zadeklarował swojej obecności to odpuszczamy sobie. Różne sprawy mogą wyskoczyć, nawet może się nie chcieć- i to też rozumiem, bo kiedyś odpocząć trzeba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum