Warto czekać, mi banan z ust nie schodzi aż do dziś :) Niedawno wiozłem brata (w sumie on zwrócił moją uwagę na stajnię Dacii), który jeździ ASX, z podziwu nie mógł wyjść ile więcej miejsca jest w DD w porównaniu do ASX.
Podłość ludzka nie zna granic!
Oczekiwałem- zgodnie z rozmową z dealerem- że zadzwoni do mnie dwa tygodnie przed przyjazdem fury do salonu aby sobie na spokojnie "graty" dokupić i zawieźć do ASO. A tu telefon, że bryka już jest na placu.... Nosz.... I na wariata dzisiaj te radia, głośniki, inne pierdoły!... Dobrze, że wcześniej listę zrobiłem to poszło w miarę OK. Tylko coś stronka z chlapaczami nie "bangla"... Aż tylu chce popatrzeć na chlapacze?... Kurczę, chciałem dostarczyć wszystko w jednym rzucie.
Ale niech już stracę- fura miała być do odbioru po 16.10.2012, to poujeżdżam ją wcześniej
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-09-26, 21:49
jakoś to przeżyjesz, choć kilka dni nerwowych cię czeka. Życzę dobrej zabawy podczas pierwszych testów
jak mówi stare przysłowie (kolejne) pszczół "nie ma tego złego"... itd.
jedni się złoszczą jak jest klika dni opóźnienia inni, że kilka dni za wcześnie - nie dogodzi - drakulka na pewno się odwdzięczy...
jak już ją odbierzesz to podziel się swoją radością ...
Ostatnio zmieniony przez TD Pedro 2012-09-27, 09:49, w całości zmieniany 1 raz
Autko jak przystało na prawdziwego Wampira z Transylwanii wiedzione siłą zbliżającej się pełni księżyca (do pełni 2 dni wg: http://www.fazaksiezyca.pl/) chce jak najszybciej dopaść swojej "Ofiary"
Marka: DACIA
Model: DUSTER
Silnik: 1,5 dCi 4x2 110 KM
Rocznik: 2010
Wysłany: 2012-10-03, 08:35
witaj w Klubie,
pamiętaj, że w drugiej kolejności czekają Cię ubranka klubowe, nalepki i inne
BLONDI83 napisał/a:
Tak piszecie jak to próbują ośmieszyć wasze Dusterki... Mnie też nieraz próbują wk...
Ostatnio podjechałam pod bankomat i właśnie ze starego paska wysiadła młoda para. Chłopak na cały głos powiedział Jak k... można kupić takiego brzydkiego Rumuna...
Uff kolejna osoba z kompleksami
też tak mam, tyle, że ja trafiam na osoby różnej maści, płci i wieku, które nie dają mi od razu odjechać z miejsca parkowania, tylko z uznaniem, podziwem oglądają moje autko; część z nich wyraża nadzieję na rychły zakup tegoż
ja też coraz częściej mijam w Warszawie i okolicach DD; ale jeszcze na żadnej nie widziałam naszej klubowej nalepki. Mrygam im światłami, macham - ale jakoś podchodzą do tego bez entuzjazmu Natomiast ostatnio stałam w Al. Krakowskiej obok "opalonego" wampirka na rzeszowskich ( lub okolice ) blachach; w środku dwaj sympatyczni panowie; jak się odwróciłam, uśmiechnęłam i im pomachałam - odwzajemnili wszystko i proszę - można ???? można - wystarczy chcieć
_________________ mausi64 życzy wszystkim bezpiecznej jazdy
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-10-03, 08:45
odmachali ci bardziej z uwagi na płeć i urok osobisty machającej a nie markę auta
Koledzy i kolezanki klubowicze,a gdzie mozna kupic takie naklejki klubowe.Odbieram DD za 3 tygodnie i chcialbym go pooklejac takimi dodatkami i innymi, aby dumnie okazywac swoja przynaleznosc...
Pozdrawam...
Ostatnio zmieniony przez GDkris44 2012-10-03, 09:15, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Dacia/Renault
Model: Duster 4x2/Fluence Intens
Silnik: 1,6/1,6
Rocznik: 2012/2016
Wersja: Laureate Plus
Wysłany: 2012-10-03, 15:22
Skoro już tak namiętnie licytujecie się czystością językową, to w brązie raczej nie da się odlać. Natomiast odlać z brązu, to już zupełnie insza inszość.
I Drakula w domu. Niestety, trzeba będzie szybko pojawić się w ASO bo chyba panowie przy okazji podłączania sprzętu rozłączyli obwód od awaryjnych- ani podświetlenia ani awaryjnych... A tak- pierwsze kilometry OK (jeszcze się Dusti nie popsuł). Cóż tu zresztą pisać- to dopiero początek naszej krótkiej znajomości...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum