Marka: Dacia/Renault
Model: Duster 4x2/Fluence Intens
Silnik: 1,6/1,6
Rocznik: 2012/2016
Wersja: Laureate Plus
Wysłany: 2012-09-29, 21:51
Zdecydowanie popieram przedmówcę. Poprawianie rzeczywistości to lekka przesada i może przynieść więcej szkody niż pożytku. Stało się i już, nie ma o co kopii kruszyć. Natomiast aby takich sytuacji uniknąć, proponuję dorosnąć co niektórym, zaprzestać wzajemnego pokazywania języków i wyjść z piaskownicy. Opcjonalnie można też użyć przycisku "Ignoruj".
Marka: Cytryna i Helmut
Model: inny
Silnik: benzyna i ropniak
Rocznik: inny Pomógł: 3 razy Dołączył: 25 Sie 2012 Posty: 437 Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-09-30, 10:55
BLONDI83 napisał/a:
dyziek specjalnie dla Ciebie
Jestes urocza :)
przepraszam za OT
EDIT: o, zesz (!), ale sie porobilo - teraz doczytalem kolejne posty.
Ja obiecuje 'zluzowac', choc skróty myslowe w jezyku pisanym nie sa szczesliwym rozwiazaniem ;) Internet jest pełen bledow prowadzacych do drastycznego zubozenia jezykowego.
Sam osobiscie nie mam nic przeciw, jesli mnie ktos poprawi.
Ostatnio zmieniony przez Dyziek 2012-09-30, 11:08, w całości zmieniany 2 razy
Rumcajs [Usunięty]
Wysłany: 2012-09-30, 11:22
Witam wszystkich, dzięki za wypowiedzi dot. i niedotyczące tematu przyp. chodzi tu o rzecz martwą także jakiekolwiek spięcia są niewskazane. Pytanie czy ktokolwiek z posiadających Duster-a montował światła do jazdy dziennej w miejsca oryginalnych świateł przeciw mgielnych?
Marka: Prawie Dacia
Model: Prawie Duster
Silnik: prawie 1.6
Wysłany: 2012-09-30, 12:17
Axia napisał/a:
E tam chłopcy przesadzacie :D szczypta ironii i złośliwości w formie przedstawionej przez inteligentnego człowieka też jest śmieszna i zabawna :] najważniejsze to nie brać tego wszystkiego do siebie.
Zgadzam się. Odrobina krytyki w kulturalnej formie jest zawsze budująca.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-09-30, 18:33
Rumcajs napisał/a:
Pytanie czy ktokolwiek z posiadających Duster-a montował światła do jazdy dziennej w miejsca oryginalnych świateł przeciw mgielnych?
nie montowałem ale widziałem taką kombinację - 4-diodowe okrągłe lampki (duże diody) o średnicy dopasowanej idealnie do otworów pod halogeny. Całość wyglądała super profesjonalnie - znacznie lepiej niż doklejane na siłę podłużne LEDy - użyto lamp tego rodzaju : http://allegro.pl/swiatla...2633541741.html
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2012-09-30, 18:34, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Dacia
Model: Journey
Silnik: 1,2 TCe
Rocznik: 2025 Pomógł: 10 razy Dołączył: 17 Sie 2011 Posty: 817 Skąd: ŚLĄSK
Wysłany: 2012-09-30, 18:56
Rumcajs napisał/a:
Witam wszystkich, dzięki za wypowiedzi dot. i niedotyczące tematu przyp. chodzi tu o rzecz martwą także jakiekolwiek spięcia są niewskazane. Pytanie czy ktokolwiek z posiadających Duster-a montował światła do jazdy dziennej w miejsca oryginalnych świateł przeciw mgielnych?
Rumcajs - tak montowałem. Przeszukaj temat dot. świateł dziennych lub wejdź na "wizytówkę" mojego Dustera.
Ktoś zwrócił uwagę, ktoś źle zrozumiał i powstał problem... z niczego. Tak bywa.
Uważam, że po wyjaśnieniu nieporozumienia (niektórzy załatwiają ręcznie ;) ) można przejść do ustalonego porządku dnia :)
Żarty, złośliwości, uszczypliwości, wymian zdań - samo życie.
A zaczęło się niewinnie że Dusti nie nadaje się na dalekie i autostradowe jazdy.
JA tam nie narzekam - jadę 120-130 i starczy, siedzenie fotela się trzyma.
Gdybym chciał super wygodę jeździłbym wanną - poleżeć można, odświerzyć
_________________ Bądź ostrożny na drodze. Szanuj życie swoje i innych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum