Witam
Dziś w chwilach pomiędzy odrabianiem lekcji z córka a ogarnianiem domu zrobiłem krótki filmik o forum
Może nie powala ale jest
Jak znajdę coś więcej czasu to zrobię coś lepszego
Miłego oglądania
http://www.youtube.com/wa...Mw&feature=plcp
Marka: Dacia/Renault
Model: Duster 4x2/Fluence Intens
Silnik: 1,6/1,6
Rocznik: 2012/2016
Wersja: Laureate Plus
Wysłany: 2012-10-01, 20:27
Poznaniak, potraktuj to wyłącznie jako konstruktywną krytykę, OK?
1. Dynamiczny podkład lepiej współgra z dynamicznym montażem. Niekoniecznie musi błyskać, świecić i mienić się tysiącami kolorów, ale same ujęcia mogłyby być nieco bardziej zywe.
2. Rozdzielczość fotek wykorzystanych w filmie jest... Sam wiesz jaka. Podobnie jak rozdzielczośc samego filmu. 720p to teraz absolutne minimum.
3. Proponowałbym użycie nieco bardziej efektownej, choć "skromnej" czcionki. Dobrze byłoby też ją wyśrodkować.
4. Film nie powinien nagle się urywać. Nawet proste edytory oferują możliwość wyciszenia podkładu i zaciemnienia obrazu.
5. Może warto uderzyć do dealerów po jakieś materiały promocyjne typu fotki czy filmiki i wpleść je w klip?
Tak czy inaczej inicjatywę popieram i uważam takie posunięcie za dobrą robotę promocyjną.
Ostatnio zmieniony przez miskowski 2012-10-01, 20:28, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-10-01, 20:41
miskowski napisał/a:
Poznaniak, potraktuj to wyłącznie jako konstruktywną krytykę, OK?
..
Tak czy inaczej inicjatywę popieram i uważam takie posunięcie za dobrą robotę promocyjną.
Podpisuje sie pod Tym. Pomysl super, jakosc zdjec kiepska. Do poprawki i bedzie git
Wiem że jakość nie powala
Zrobię za jakiś czas coś w lepszej rozdzielczości i jakości
Może do następnego projektu użyje jeszcze PS-a
To robiłem na szybko więc wyszło jak wyszło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum