Wysłany: 2008-06-27, 10:37 Szukam kogos z Łodzi z Mcv 85dci
Witam szukam kogos z lodzi z mcv 85 dci cos by mi powiedzila na temat tego autka i moze mnie kawalek przewiozl jako przyszlego uzytkownika :) czekam na kontakt moj gg 3953769
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
CO do przejażdżki najlepiej umówić się z dilerem na jazdę próbną, a co do wiedzy na temat auta - poczytać forum i zawsze sie cos znajdzie, zadać pytanie konkretne, lub użyć opcji szukaj...
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
Dzieki za uwage ale MCV nie maja w salonach w Łodzi z silnikiem 85koni dci :( i tu jest problem. Forum juz przeczytalem :) w 90% co mnie interesowalo , ale zawsze jest lepiej porozmawiac na zywca z wlascicielem MCV
Pozdr
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Ostatnio zmieniony przez wieza 2013-01-14, 18:11, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum