Mam pytanie do tych co widzieli to auto na żywo :)
Chodzi mi o deske w tym aucie jak ona ma sie do deski Dustera ??? Jakość materialu jest na tym samym poziomie czy jest luz lepiej ????
Marka: Dacia/Renault
Model: Duster 4x2/Fluence Intens
Silnik: 1,6/1,6
Rocznik: 2012/2016
Wersja: Laureate Plus
Wysłany: 2012-11-06, 20:02
Lepiej = drożej, czyli niezgodnie z polityką cenową Dacii. Ale tak poważnie, to nie rzuciły mi się w oczy jakieś straszliwe zmiany. Odświeżone daćkowe wnętrze pełne plastiku i tyle. I nadal twierdzę, że z zestawu Lodgy - Dokker ten drugi wypada bardziej korzystnie. No ale to tylko moja opinia.
Ten bedzie wiedzial co siedzial w jednym i drugim :) w Dusterze siedzialem i dla mnie OK a nie siedzialem w Lodgy a moze ktos siedzial i powie :) jak to sie ma do Dustera :) czy czekac na FL czy nie :)
Bez przesady :(
czyli roznicy nie widac ???
generalnie widzialbym w Dusterze taka Navi w serii i plus silnik TCE ale czy to realne wogole :(
PS teraz nie ma jak do deileera sie dostac :(
Marka: Dacia
Model: Duster 4X2
Silnik: 1,5 dCI 110 KM
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 846 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-11-06, 20:51
Powiem tak. Ja ze względu na radio 2 DIN poczekałbym na FL, a moja pani woli obecną i bądź tu mądry
PS. A w Słupsku z tego co wiem to jest jakiś saloon....
Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4273 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-11-07, 02:26
Lodgy ma moze ładniejsza i praktyczniejsza wizualnie deske ale plastik uzyty jest jakis cienki i wydaje dzwiek jak w kartonikowe pudeleczko - rodzaj rezonansu. Plastiki Sandero i Dustera sa grubsze i masywniejsze.
Mam pytanie do tych co widzieli to auto na żywo :)
Chodzi mi o deske w tym aucie jak ona ma sie do deski Dustera ??? Jakość materialu jest na tym samym poziomie czy jest luz lepiej ????
Co do jakości materiału to lepiej nie jest - materiału wydają się dokładnie takie same czyli twarde plastiki. Ale ogólnie wygląda to IMO dużo lepiej. Przede wszystkim poprawiona jest ergonomia, sterowanie szybami na wlasciwym miejscu, sterowanie lusterkami także no i radio 2DIN i możliwość zamówienia MediaNav. Lodgy nie podoba mi się w ogóle ale za takie wnętrze w Dusterze bym się nie obraził.
Pewnie jak zrobią lift Dustera to wprowadzą nowe wnętrze, oby tylko nie zepsuli go zewnętrznie...
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2388 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-11-07, 09:44
BoloSr napisał/a:
Szkoda tylko ze jak jest Navi to brak mozliwosci wlozenia CD :(
Ostatni raz płytę CD kupiłem kilka lat temu. Płyta została odtworzona raz, a to w celu zripowania zawartości do mp3, w którym to formacie zawartość płyty funkcjonuje od tamtej pory. Nagrywanie na płytach CD (na potrzeby poprzedniego radia) było upierdliwe jak niewiemco. Napęd CD (mechanika) zajmuje w cholerę miejsca, jest podatny na wstrząsy, syf się w nim zbiera, i w'ugle. IMHO dobrze, że napędu CD nie ma. Źle za to, że nie ma czytnika kart SD. :( Nie mam nic przeciwko USB, ale sterczący gwizdek USB to upitolenie całego gniazda wiszące w powietrzu. :/ Jakimś pomysłem jest profil BT audio, ale jeszczem się do niego nie przekonał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum