Koledzy chyba niedawno w Gdańsku mieszkają... Gdańsk od Gdyni dalej niż Rzeszów. Podobnie jak Katowice od Sosnowca.
Nie kilometry tu się liczy, a historia społeczno-polityczna i tzw. uwarunkowania.
Żeby nie brnąć za bardzo w offa dorzucę tylko, że My ludzie dobrej woli staramy się ten dystans zmniejszać choć trochę takimi właśnie na ten przykład pozdrowieniami.
Ale samochodu z naklejką "Jestem z Gdańska" to bym na dzielni (każdej w Gdyni) nawet na chwilę nie zostawił bez dobrego ochroniarza...
Na Warszawskich blachach z kolei warto mieć naklejkę Polonii w Gdyni, a Legii w Gdańsku. Byle nie pomylić!!!
Koledzy chyba niedawno w Gdańsku mieszkają... Gdańsk od Gdyni dalej niż Rzeszów.
Coś w tym jest jednak przypominam jest to forum o samochodach DACIA ,a posiadacze tych samochodów to
wielka rodzina bez względu czy kochamy Arkę Gdynia czy też Lechię Gdańsk .Pozdrowienia dla Gdyni z Gdańska.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-11-15, 21:31
fotolabor napisał/a:
No dzisiaj dostałem papiery jutro rejestruję.
gratulacje - koszmar czekania masz za sobą - pochwal się fotką jak odbierzesz -będziemy wspólnie podziwiać
fotolabor,
relax! :) Więcej luzu.
Znając ton wypowiedzi ajaxa nie uważam, że chciał Ci "dowalić"
Ja osobiście dziwię się różnorakim animozjom, których źródłem jest tylko to, że ktoś mieszka w innej części Polski a osobiście bym się na powitanie ajaxa nie obraził.
Ja osobiście dziwię się różnorakim animozjom, których źródłem jest tylko to, że ktoś mieszka w innej części Polski a osobiście bym się na powitanie ajaxa nie obraził. [/quote]
ja się nie obrażam tylko się śmieje
Ostatnio zmieniony przez fotolabor 2012-11-20, 14:46, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum