Ja nigdy się nie kieruję testami w polskich gazetach, internecie itp. U nas nie ma nikogo kto by był na tyle profesjonalny.
Dla mnie tylko ekipa z Top Gear ma jakieś pojęcie o samochodach, reszta to amatorzy więksi ode mnie. Ekipę z TG stać na kupno każdego samochodu jaki testują.
Śmieszą mnie testy samochodów sportowych czy limuzyn robione przez ludzi których nigdy nie będzie stać na takie samochody. Dla nich jakiś gadżet za kilka tyś. złotych będzie szmelc za który nie warto płacić, dla kogoś kogo stać na to będzie fajny bajer którym będzie się można pobawić a ceny jego i tak nie odczuje bo wielkość raty leasingowej zwiększy się max. o kilkanaście złotych.
Jak mi autor artykułu piszę, że nie lubi np. małych autek to świadczy o autorze i redaktorze który to zatwierdza. Z powyższego śmiem twierdzić, że autora nie stać nawet na małe autko a piszę tak dlatego aby uleczyć swoje ego. A jedynym samochodem jaki użytkuje jest samochód służbowy.
Ja widzę samochód, spodoba mi się kupuję - tak było w Dacii Logan. Miał być duży, ekonomiczny samochód firmowy i jest.
_________________ Od 23-11-2007 do 29-10-2009r. przejechane 162 939 kilometrów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum