Jestem bardzo zaskoczony, że sedan nawet przed modernizacją jest droższy od Sandero. Spodziewałem się cen Sandero na poziomie od 31 tys. zł wzwyż.
Ciekawe czy ten Access to będzie taki do przyjęcia jak sedan po zmianach w 2006 roku czy taki już ekstremalny jak był sedan na początku i teraz trochę MCV takie jest. Chodzi mi o elementare wyposażenie typu: regulacja lusterek, kieszenie boczne, tylna wycieraczka, poduszka dla pasażera w opcji.
_________________ Dacia Logan 1.4 MPI 75 KM, wersja Access + poduszka pasażera
2007 - 2012, ok. 86 tys. km
To był naprawdę fajny wóz!
www.psur.pl - moja strona o podróżowaniu po Polsce
Może zrobić z tego artykuł na pierwszą stronę? Chyba bylibyśmy pierwsi w Internecie. Kto tam ma uprawnienia niech to może zrobi - wystarczy napisać, że podajemy ceny Dacii Sandero i je skopiować - ok. 120 sekund roboty :)
_________________ Dacia Logan 1.4 MPI 75 KM, wersja Access + poduszka pasażera
2007 - 2012, ok. 86 tys. km
To był naprawdę fajny wóz!
www.psur.pl - moja strona o podróżowaniu po Polsce
Marka: RENAULT
Model: GRAND SCENIC
Silnik: 1,9 dCI 130KM
Rocznik: 2007
Wysłany: 2008-06-27, 06:39
Witajcie koledzy :)
Swietnie ceny mi odpowiadają:) a ciekawe jakie wyposazenie co w standardzie a co jako opcja?? coś wiecie więcej?? Hmmm dobrze by było jakby pojawiła się regulacja kierownicy :) A czy moze coś wiadomo bardziej oficjalnie kiedy ma sie pojawić LOGAN po faceliftingu a dokładniej LOGAN MCV.
dobrze by było jakby pojawiła się regulacja kierownicy
To wiadomo - w tej chwili nie ma, nic nie wiadomo nt planów.
A MCV-ka pojawi się pewnie oficjalnie na salonie w Paryżu, po wakacjach - czyli w sprzedaży u nas od stycznia-marca, a trochę wcześniej w Rumunii i może niektórych krajach Zachodu.
Generalnie, sądząc po doniesieniach Gera nt opóźnienia wprowadzenia Sandero w Wlk. Brytanii, robota pali się Dacii w rękach...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum