Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-12-01, 15:48
siema - planujesz wozić otwieracz do piwa na masce?
Dziękuję serdecznie, jak wspominałem Dacii nie mam, używam Suzuki SX4 . Trochę się znam na samochodach( pojecie względne ) wiec zapraszam do dyskusji:) natter
Ba renault 12 jak najbardziej. Powiem więcej dacie 1300 nawet pamiętamy, której osobiście jestem właścicielem. Jest w trakcie renowacji. Ostatni rocznik na licencji renault.
Dyskusji nie,chętniej rozmowę.
Nigdy Daćki nie miałem, moi rodzice również nie mieli. Co do 1300, którą masz wersje? Co do ostatniego rocznika to o ile pamięć mnie nie myli to jakiś 1972 rok.
Ostatni licencyjny model to 1981.
Jeszcze prostokątne światła z przodu, tylne małe i osobno światła wstecznego.
Na tylnym słupku (błotnik - dach) podłużne wloty powietrza i całe chromowane zderzaki zachodzące na błotnik (bok auta).
Wejdź na chomika tam masz w galerii zdjęcia z remontu i inne ze zlotów.
Jest jeszcze parę osób na forum, które mają jeszcze z połowy lat 70-tych oraz już 1310.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2012-12-01, 17:44, w całości zmieniany 1 raz
Wybacz, ale jak piszę "dosiadałem" to chodzi o miejsce "kierownika" wzrost i wagę mam słuszną jak większość Europejczyków ;)
Tak też pomyślałem. Widocznie są dwie "słuszne miary " europejskie. Ja mam tą mniejszą ( aczkolwiek mikry nie jestem ), a TY tą większą
Mnie miejsca z przodu wystarcza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum