Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-12-23, 18:14
Kratylos, czytałem kiedys Twoj sympatyczny blog o Loganie, pozniej o Clio XL, dzis wymaga rejestracji na gazeta pl by moc odczytywac tresci. Czemu tak został poblokowany ?
Marka: Cytryna i Helmut
Model: inny
Silnik: benzyna i ropniak
Rocznik: inny Pomógł: 3 razy Dołączył: 25 Sie 2012 Posty: 437 Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-12-23, 18:54
Kratylos napisał/a:
za co mam przepraszac? ja tam wyrazam tylko swoje opinie na tematy motoryzacyjne to ze sa one czasami dosc jaskrawo pokazane to niektórzy moga czuc sie urażeni?
mi nie chodzi o Dacie, ale o oskarzenia. Jesli nie jestes w stanie dostrzec znaku tyldy przed nickiem (wskazujacym niezalogowanego), a potem ciskasz sie, to nie jest to ladne. Poza tym, jesli ktos Cie tak nie lubi i narozrabial Ci z kontami (autocentum sie uchowalo?), to nie zapalila Ci sie lampka ostrzegawcza przed ciskaniem gromami w innych?
Chyba, ze masz dowody. Ale nie baw sie wtedy w PIS, lub
komendanta z Killera -> wiem, ale nie powiem
na forum mialem bana no i ktos poznal moje haselko i troche na psocil a ze moje konto ma jakies tam uprawnienia to skutki sa
O, nie! Żadnego bana nie było - konto zablokowałem dopiero kilka dni temu, po wielokrotnych próbach kontaktu. Oczywiście wiadomo, że forumowanie to zajęcie hobbystyczne, a wypadki chodzą po ludziach, więc nie panikowałem, ale tak jak piszesz - konto ma spore uprawnienia, MSZ nie powinno więc wisieć nie używane.
Po drugie, znacznie ważniejsze: dlaczego nikomu nie zgłosiłeś, że ktoś niby majstruje przy Twoich kontach?! Jeśli nie dało się PW, to przecież są także mejle, GG czy telefony - do wyguglania dosłownie w kilka minut...
nadużywanie nie do konca sprawdzonych argumentów - dotyczącego naszego kolegi juniora adm.., choc jak sie okazalo rozmawialem z kims innym o czym nie wiedziałem...
Żadne tam "nie do końca sprawdzone", tylko zwykłe pomówienie - bez argumentów, bez sprawdzenia, bez względu na zawartość i autorstwo komentarza "~Laisar" na AC.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum