Lekko ekstremalnie?
jadąc takimi drogami uratowałem rodzince wczasy: (alternatywa 3h stania w megakorku po wypadku w Ładnej k. Tarnowa). leśna końcówka filmu to oczywiście kres 2WD i w taka drogę bym się nie pchał.
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Tak, dokładnie, ale pakiet ten dostępny jest tylko w wersji Laureate, w Ambiance nie ma takiej mozliwości by go dokupić. Interesuje mnie, czy w ogóle jest jakieś zabezpieczenie w wersji Ambiance 4x4.
EDIT: wiem, że są matalowe w 4x4 i plastikowe w 4x2.
Nie do końca... w moje wersji Garmin 4x4 też są... mimo że tak naprawdę to jest Ambiance z dodatkami
... panowie ja napiszę w prost 4x4 8 l / 100 w warszawskich mega korkach i dla mnie to jest raj !!! przesiadlem się z tiktaka który miał przepał w zimie na tym samym dystansie o 5,5 l większy
_________________ Łapię chwile ulotne jak fotka...
Marka: Cytryna i Helmut
Model: inny
Silnik: benzyna i ropniak
Rocznik: inny Pomógł: 3 razy Dołączył: 25 Sie 2012 Posty: 437 Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-12-27, 15:04
marszelest napisał/a:
my na to mówiliśmy trumna ze względu na kształt
Trumna to byla. Tico mialo tzw. warunkowa homologacje ówczesnego ministra transportu jako zachętę dla Daewoo do inwestycji w kraju. Dlatego Tico nie bylo w Unii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum