Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.6 SCe 110 LPG
Rocznik: 2018
Wersja: Laureate Plus 7 os. Pomógł: 8 razy Dołączył: 31 Mar 2008 Posty: 1105 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2008-07-18, 14:56
Ja już parę razy coś woziłem.
Bęben po kablu energetycznym 5x25 mm2 200 m, średnica ok 1m szerokość ok 60-70 cm.
Drabina 2 m bez otwierania drzwi i okien.
Dwa rowery i trzy osoby wewnątrz.
Rurki PCV instalacyjne 3m 25 szt. bez problemu
Ok. 200 kilogramów różnych przewodów (przyjemniej się jeździ bo jest bardziej miękki)
Od niedawna mam belki na relingach i drabiny wożę na dachu (zresztą kupiłem sobie nową dłuższą)
To narazie tyle
Ja wlasnie kupuje za jakis czas MCV wlasnie do pracy mam nadzieje ze sie sprawdzi tylko jeszcze hak musze zalozyc na wszelki wypadek. Po co mam komus placic za transporcik skoro sam moge go zaciagnac ;)
Coz tak to jest kiedy sie firme prowadzi trZeba kombinowac ;)
pozdrawiam i tez sie nie moge doczekac tego autka ale jeszcze troszke ;)
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Na dwa razy przewiozłem meblościankę o wymiarach 2,25 x 3,2 m (4 elementy po 2,25 x 0,8 m; demontowalne do wymiaru 1,70 x 0,8 m + reszta), głębokość od 30 do 50 cm.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum