Marka: Fiat, Dacia
Model: Bravo, Stepway
Silnik: 1.6, 1,5 Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Maj 2010 Posty: 117 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2012-09-05, 17:50
To jest raczej maskowanie szczeliny powstałej przez wąską konstrukcję nośną z logana a szerokimi nadkolami dustera - Bez tej gąbki zwyczajnie byłoby widać wzmocnienia, nadkole i wewnętrzną konstrukcję
... i o zgrozo po otwarciu przednich drzwi ukazała mi się szara gąbka widoczna pomiędzy przednimi błotnikami i resztą samochodu ( między blotnikiem i nadkolem chyba widoczna po otwarciu drzwi )...
w końcu sprawdziłem u siebie, i... rzeczywiście znalazłem ale trzeba się dobrze przyglądać by ją wypatrzyć, u mnie jest osadzona dosyć głęboko i pewnie dlatego przez prawie dwa lata jej nie dostrzegłem a ponadto jest w mocno ciemnym, maskującym, trudnym do określenia kolorze... dla mnie to żaden problem i ewentualne mało przychylne opinie właścicieli innych "wypasionych marek-eksponatów " pozostaną mi obojętne...
W DD np. przy zawiasach przednich drzwi wlozone sa paski gąbki lub cos podobnego gdzie scieka woda z dachu, prosto w te gąbki które są caly czas wilgotne. Czemu mają slużyć?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum