Wysłany: 2013-02-12, 13:05 Witam z Moskwy! (Nie z Łódzskiego, czyli z prawdziwej :))
Witam!
Okazalem sie tu dzieki Sergiuszowi Brinowi (współzałożyciel google) ( prosze zgory wybaczyc moj niedoskonaly polski..)
Swiat robi sie zamaly, wiec, bede temu pomagal ( w miare sil)
W Rosji sa zrodla informacji o Loganach ( w Rosji LOGAN to jest znany pod marka RENAULT, zreszta jak i wszystkie modeli "DACIA" sandero, duster), ale odpowiedz na moje pytania znalazlem wlasnie tu (dziekuje serdecznie jackthenight)
No w sumie to wystarczy chyba na powitania, co..?
P.S. Edycja kilkakrotna to wlasnie przez niedoskonalosc mego polskiego..
P.P.S. Co do Auta.. Kupilem maxymalna werjse z tym silnikiem ( to bylo wymagane: 8 zaworow) no i wkurza ze nie moglem u dilera zamowic wszystko co chcialbym. Mi to felgi aluminiowe nie byli potrzebne ale chcialbym podgrzewane lusterka boczne, sterowanie radio z kierownicy no i koncowki (tu watpie jakby to po polsku okreslic) na tylnych bocznych drzwiach.. wiec bede musial "drutowac" nowe auto..
Ostatnio zmieniony przez ip 2013-02-12, 13:46, w całości zmieniany 9 razy
Marka: DUSTER I 1,5 dCi 90KM
Model: TESLA model 3 LR
Silnik: 440 KM
Rocznik: 2021, 2022 Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Gru 2011 Posty: 549 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2013-02-12, 13:42
Witaj
_________________ Tesla 3 LR 82 kWh 4x4 440 KM 2022r. - 14,0 kWh/100 km
Renault ZOE II 52 kWh 2020r. - 13,0 kWh/100 km
Korzystasz z translatora, czy samodzielnie piszesz po polsku? Bez względu na to gratulacje za odwagę.
samodzielnie..
Translator to takie bzdury wydaje czasem, ze mozna sie wysikac niespodziane..
Polszczyzna moja moze nie prawidlowa, ale potrafie i opieprzyc (jesli bedzie trza)..
Oczywiscie ze w "private" zeby smieci admin nie sprzatal :D
P.S. "opieprzyc" to moze zly przyklad.. Wole rozmawiac z szacunkiem, nawet jesli sie nie zgadzam..
Ostatnio zmieniony przez ip 2013-02-12, 14:30, w całości zmieniany 2 razy
Z przyjemnoscia! Ale nie dzis, bo dzis druga runda walki z watroba (urodziny siostry i siostrzenicy)(wystarczajaca argumentacja?)
Ale z szacunkiem na twoje hobby, wiec obiecuje ze zrobie to przed ulepszeniami..
A zamierzam zrobic uszczelke zeby brud z jezdzni nie trafial do silnika.. nie bylo czasu zeby zajac sie porzadnie naprawianiem bledow.. Juz wiem jaka kupic.. ale zeby wyruszyc to mam pare dni odpoczywac.. bo u nas (dla nieswiadomych) 0% alkoholu.. tzn pare dni po walce z watroba odpoczywam.. Po raz 1 z tym sie spotkalem jak jezdzilem trasa.. plyn mi sie skonczyl w pojemniku w wycieraczkach.. na stacji jak zatankowalem, to jak maske otworzylem bylem zaskoczony.. ze snieg wszedzie oprocz silnika..
W tej chwili juz brud sie pojawia.. Po drugie obowiazkowo siatke przed chlodnica.. bo dziury zawielkie i kamien i muchy (latem) dodadza problemow.. No i moze kolejne coz przeczytam czy sam bede mial doswiadczenie..
Ale wiesz jak to bywa.. "jak zechcesz Boga rozesmiac to powiedz o swych planach"
Ostatnio zmieniony przez ip 2013-02-12, 15:40, w całości zmieniany 1 raz
Здравствуй
LADA Largus to widze Logan Mcv,nawet nie wiedziałem że jest taka wersja.U was Renault Duster u nas Dacia Duster,najważniejsze aby kółka sie kręciły.Pozdrawiam.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 dCi
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate2 Pomogła: 1 raz Dołączyła: 09 Sie 2012 Posty: 175 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-02-12, 16:53
Witamy serdecznie i gratulacje! Twój Polski jest bardzo dobry, tym bardziej cieszymy się z nowego klubowicza. Będziemy mieli wiadomości z pierwszej ręki co dzieje się z marką w Waszym pięknym kraju :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum