Mi się udało. Kupiłem w dniu odbioru auta. I pewnie dlatego się załapałem.
Natomiast też miałem niemiłą sytuację związaną z obsługą zamówienia, ale o tym w innym wątku napiszę.
Ciekawe, czy ktoś w ogóle kupił za 500. Może RP ma właśnie taki model biznesowy? "Promise and Deny"?
ja kupiłem.. W dniu zakupu i sporządzania umowy kredytowej..
Do tego jeszcze OC/AC na pierwszy rok za 1% wartości auta...Czyli wyszło jakieś 590 PLN za rok.
Ja wykupiłem FNS zaraz przy kupnie auta, dodatkowo udało się mi kupić jeszcze przeglądy za 99zł póki takie oferty były bo już zauważyłem, że zmieniają się w sposób ekspresowy z reguły w myśl zasady im większe zainteresowanie tym zmniejszamy atrakcyjność produktu.
Ja bym się nie zastanawiał i napisał stosowny list (polecony,potwierdzenie odbioru) z opisem całej sytuacji do RP. W moim przypadku metoda sprawdzona i bardziej skuteczna niż wysyłanie meila. Może dlatego mnie tak w moim dotychczasowym ASO lubią , niemniej przestali dyskutować bo wiedzą na co mnie stać. Nie po to zasilam kieszeń RP by potem ASO miała mnie w poważaniu.
Panowie przepraszam do jestem nowy i tak naprawdę moja LODZIE odbieram w czwartek albo w piątek. Co do przedłużonej gwarancji to owszem dostałem ją za 500 zł ale powiem szczerze że nie kwapili się za bardzo abym ja brał. Jednak przeczytałem już kilka razy o czymś takim jak wykupienie przeglądów za 99 zł. Czy możecie napisać coś bliżej o tym. Bo przy odbiorze samochodu jeśli coś takiego jest to chętnie się o to upomnę ponieważ jak pytałem się jak z przeglądami to powiedziano mi że co 20.000 km albo rok i koszt pierwszego przeglądu to ok 500 zł al koszt drugiego przeglądu czyli przy stanie 40.000 km lub 2 lata to cena 1100 zł. Piszcie proszę jeśli o czym nie wiem...
Będę bardzo wdzieczny
Ok dzięki...niestety mnie to nie obejmuje...
A czy ktoś jest w stanie faktycznie potwierdzić ile płacił za ten pierwszy i drugi serwisowy przegląd? I co tam właściwie wymieniają?
_________________ Chris
Ostatnio zmieniony przez xchris 2013-02-25, 23:31, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki laisar ale już znalazłem i zapoznałem się z tym. A próbował ktoś w Opolu w Renault Vip Car przyjechać ze swoimi częściami?
Bo z racji tego iz sam handluje olejami i częściami samochodowymi to chętnie bym zabrał wszystko swoje do nich :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum