Marka: Seat
Model: Ateca
Silnik: 1.0 TSI
Rocznik: 2022 Pomógł: 6 razy Dołączył: 24 Kwi 2012 Posty: 917 Skąd: Poznań
Wysłany: 2013-03-04, 17:59
też miałem takie wrażenie, ale to chyba przez to, że auto stoi po skosie - narysowałem sobie kółko które by współgrało z wystającym spod kotary kawałkiem opony i nie wygląda jakby był jakiś specjalnie duży prześwit w porównaniu ze zwyczajnym loganem
laisar napisał/a:
tylne światła w stylu dustera?
tak to wygląda - mam nadzieję że nie zrobią takich biednych przetłoczeń na klapie jak w dusterze obok tylnych świateł, a jak zrobią, to niech tam założą jakieś odblaski chociaż
Ostatnio zmieniony przez kapelusznik 2013-03-04, 18:04, w całości zmieniany 2 razy
też miałem takie wrażenie, ale to chyba przez to, że auto stoi po skosie - narysowałem sobie kółko które by współgrało z wystającym spod kotary kawałkiem opony i nie wygląda jakby był jakiś specjalnie duży prześwit w porównaniu ze zwyczajnym loganem
laisar napisał/a:
tylne światła w stylu dustera?
tak to wygląda - mam nadzieję że nie zrobią takich biednych przetłoczeń na klapie jak w dusterze obok tylnych świateł, a jak zrobią, to niech tam założą jakieś odblaski chociaż
Marka: Renault
Model: Megane Scenic I
Silnik: 1.6 8V 90 KM LPG
Rocznik: 1998
Wysłany: 2013-03-04, 21:48
Ta wizja z Automobile Magazine, co laisar wrzucił, wygląda miodzio :) Powiedziałbym, że podoba mi się taki biały Logan nawet bardziej niż Duster w czarnym (mój faworyt, jeśli chodzi o markę) :)
Ostatnio zmieniony przez RenaultDacia 2013-03-04, 21:48, w całości zmieniany 1 raz
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2013-03-04, 23:50
laisar napisał/a:
kapelusznik napisał/a:
mam nadzieję że nie zrobią takich biednych przetłoczeń na klapie jak w dusterze obok tylnych świateł
Dla jednego biedne, dla innego stylowe...
dokładnie - mnie akurat bardzo się podobają i dla nich kupiłem dustera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum