Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-11-21, 22:30
3-5 dni to norma - trzeba wziąć na wstrzymanie, ewentualnie zmienić tabletki - przez ten czas spokojnie pomontują zamówione dodatki i przygotują auto do jazdy
3-5 dni to norma - trzeba wziąć na wstrzymanie, ewentualnie zmienić tabletki - przez ten czas spokojnie pomontują zamówione dodatki i przygotują auto do jazdy
Wiesz nie chodzi o dodatki bo radio juz i głosniki założyli tylko chodzi o dokumenty
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
u mnie od zamowiena do odebrania to bylo 10 dni w sumie moglem wczesniej ale terminowo tak mi pasowalo bo auto przez tel kupilem i 230 km musialem pokonac :)
do odebrania :)
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Ja wlasnie dzisiaj zarejestrowalem....
Autko DD do salonu dowiezli w wtorek ,w srode dojechaly kurierem papirki ,montyja wlasnie wszystkie pirdólki i w poniedzialek odbieram .....
Ostatnio zmieniony przez GDkris44 2012-11-22, 17:58, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2012-11-23, 08:09
gratulacje, ,życzę wiele dobrej zabawy, to auto potrafi ją zapewnić
Ja wczoraj odebrałem z salonu od Nazaruka białą strzałe wrazenia niesamowite bez porównania z Loganem,ludzie wręcz natrętni przy tankowaniu a to niby tylko DACIA.
Autko odebrane prawie miesiąc przed terminem napewno duża w tym zasługa dilera pana Wojtka którego polecam w razie potrzeby służe bezpośrednim numerem komórki do niego
dużo zadowolenia i bezproblemowej eksploatacji życzę...
BMH napisał/a:
duża w tym zasługa dilera pana Wojtka
ja również na etapie zakupu miałem (i mam w dalszym ciągu) dobre relacje z p. Wojtkiem co warto propagować bo po opisach niechlubnych doświadczeń z innych salonów może to być dla kogoś przydatną informacją...
Tomek.op napisał/a:
Odebrałemmmmm
szerokości na drodze i jeszcze szerszego uśmiechu przy dystrybutorze życzę ...
Wysłany: 2012-11-23, 11:50
BMH napisał/a:
duża w tym zasługa dilera pana Wojtka którego polecam w razie potrzeby służe bezpośrednim numerem komórki do niego
gratulacje
a co do p. Wojtka - potwierdzam - solidny sprzedawca, polecam go niezdecydowanym, co do wyboru salonu
Wysłany: 2012-11-30, 19:19
kejo81pl napisał/a:
Dziś zamówiłem Lodgy. Planowany odbiór KONIEC MARCA! '(O.o)'
z DD było kiedyś podobnie, teraz średnio czeka się 2 miesiące, rynek nasycił się już na tyle,że nie ma kolejki a oczekiwania wynika wyłącznie z czasu potrzebnego na zmontowanie i dostarczenie do dilera zamówionego egzemplarza.
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2012-11-30, 19:20, w całości zmieniany 2 razy
wydaje mi się ze przyśpieszenie dostawy to nie zasługa pana Wojtka czy pana Darka tylko w produkcji coś się przyśpieszyło (wygasł jakiś kontrakt inny czy coś).
Marka: Ford / Renault
Model: Focus / Grand Scenic
Silnik: 1.6 / Tce 130
Wysłany: 2013-03-10, 00:59 Sandero 2 stepway - czas oczekiwania
Witam,
Jestem świeżakiem na forum,
Chciałbym wypytać szacowne grono o czas oczekiwania na Sandero 2 stepway.
Jestem zdecydowany na wersję laureate TCE90 z media NAV.
Z początkiem roku wstępnie rozpytywałem w salonach na śląsku o autko w kolorze niebieskim azurite.
Dealerzy mowili o kwietniu. Początek lutego druga przymiarka (fotelik itp)... a tu termin maj, czerwiec... przy tym nie było opcji jazdy próbnej (autko stało w salonie, ale nie zarejestrowane :/ )
W końcu udało mi się przejechać Sandero 2 TCE90. Po jeżdzie próbnej chciałem już wpłacać zaliczkę... i dowiaduję się że: "inny importer przejął naszą partię samochodów, więc obecnie realny czas dostawy samochodu to wrzesiań 2013r."
No to teraz jestem w kropce... pól roku czekania?
Jak to wygląda u Was w okolicy?
Pozdrawiam :)
Wysłany: 2013-03-10, 08:25 Re: Sandero 2 stepway - czas oczekiwania
pikn1k napisał/a:
Witam,
Jestem świeżakiem na forum,
Chciałbym wypytać szacowne grono o czas oczekiwania na Sandero 2 stepway.
Jestem zdecydowany na wersję laureate TCE90 z media NAV.
Z początkiem roku wstępnie rozpytywałem w salonach na śląsku o autko w kolorze niebieskim azurite.
Dealerzy mowili o kwietniu. Początek lutego druga przymiarka (fotelik itp)... a tu termin maj, czerwiec... przy tym nie było opcji jazdy próbnej (autko stało w salonie, ale nie zarejestrowane :/ )
W końcu udało mi się przejechać Sandero 2 TCE90. Po jeżdzie próbnej chciałem już wpłacać zaliczkę... i dowiaduję się że: "inny importer przejął naszą partię samochodów, więc obecnie realny czas dostawy samochodu to wrzesiań 2013r."
No to teraz jestem w kropce... pól roku czekania?
Jak to wygląda u Was w okolicy?
Pozdrawiam :)
skoro jesteś z Niemiec ( Gleiwitz ?? - polska nazwa to Gliwice ) to może najszybciej będzie w okolicach Hamburga lub Norymbergi
Polacy na Śląsku np. w Gliwicach właśnie przejęli tą partię i samochody będą w przyszłym tygodniu. Dla Niemców najbliższe terminy to wrzesień.
Ja zamawiałem 18-go lutego w Ełku. Termin mam na drugą połowę maja. Z tego co mówił sprzedawca może się udać na początek maja.
Dzisiaj jechałem przez miejscowość Tostedt (to jest trochę poniżej Hamburga) i przed salonem Renault stały sobie Stepwaye w 3 kolorach (czerwony, niebieski i srebrny). W końcu mogłem zobaczyć ten kolor (niebieski) :). W sumie fajny ale ja zamówiłem czerwony i nie będę zmieniał.
_________________ Były: Seicento Sporting, Saxo VTS
Są: Panda VAN, Opel Astra F Caravan
Lecę bo chcę :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum