Witam wszystkich uczestników forum. Od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką Daci Sandero.
Wczoraj było szalejąca radość ,bo sprzedałam w sobotę 06.04.2013 Hyundai Atosa ,bo posypały się u mnie wnuki. W takim układzie należało kupić większe auto .Jestem babcią ,ale zmotoryzowaną. Tak złożyło,że jestem wcześniej urodzoną użytkowniczką od innych użytkowników tego forum. Forum jest dla wszystkich prawda?
Moja kariera motoryzacyjna jest krótka, bo w ramach 50+ postanowiłam zrobić prawo jazdy. Nie jestem zwolenniczką szybkiej jazdy. Mam swoje kredo jadę tyle na ile mnie stać( 80-90 km/h w terenie niezabudowanym) i zawsze dojadę szczęśliwie do celu. Zmieniłam kilka aut.
Zaczynałam od Fiata Cinquecento, potem PuntoI i wspomniany wyżej Hyudai Atos.
Cieszyłam się wczoraj ,a dzisiaj jak weszłam do garażu ,to powstały obawy. Czy nie jest ,to auto za duże na mnie. Nic chyba poduszka pod siedzenie będzie musiała być ,tak jak było na początku jak zaczynałam jeździć PuntemI
Pociesza mnie tylko myśl,że Dacia jest dłuższa od Punta 25cm i szersza 11,60 to w sumie nie jest tak dużo.
Dacia Sandero jest koloru czerwonego , rok 2009 ,przebieg dziwne ale mały ponad 13 tys.
Sprowadzona z Niemiec. Posiada całą dokumentację i instrukcję niemiecką.
Jeszcze ma blachy niemieckie. W piątek już powinnam mieć polskie blachy i pojadę ją umyć na myjnię,ażeby zrobić fotki.
Trochę rozpisałam ,ale po ,to jest ten wątek "Powitanie",ażeby się przedstawić na samym początku.
Cześć!
Oczywiście, że forum jest dla wszystkich młodych w każdym wieku - jest już paru "wcześniej urodzonych" :)
A styl jazdy mam podobny. Czasem wprawdzie kusy trochę kusi (przesiadłem się na auto z 2x mocniejszym silnikiem), ale staram się opanować :)
Pozdrawiam
Kolejna pozytywnie zakręcona dusza, ba napisze więcej - anioł
Autko za duże? Wy kobiety jesteście naprawdę fajne prawdą jest ta iz w dużych jak już je wyczujecie to czujecie się jak rybki w wodzie. Moja królowa tak miał w Kia Carnivalu - a odebrać jej kierownicę to .
Szerokości i przyjemności - do zobaczenia.
_________________ Autko do jeżdżenia - zużycie poglądowe dla zainteresowanych: 1.6 SCe 115 KM
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Witaj.
Bez obaw jeśli chodzi o wielkość wampirka.Skoro radzisz sobie z "gromadką wnuków" poradzisz sobie z trochę większym samochodem. Przyjemności z prowadzenia
Dziękuję za miłe powitanie. Dzisiaj już w lepszym nastroju weszłam do garażu. Wnuków mam na razie 2 małych 2 latka i 3 miesiąca. Jeszcze jakiś rodzic tych wnuków i wózki aucie. Wszystko musi się pomieścić.
Marka: Dacia
Model: był LOGAN jest DUSTER
Silnik: był 1,4MPI jest 1,6 16V
Rocznik: był 2005 jest 2013
Wersja: Ambiance
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum