Dopisałam się do niego
No dobra czas zbierać się do pracy, bo rata Dastiego się zbliża trzeba płacić za swoje spełnione marzenia Jutro jadę w teren robić sesję Dastiemu oczywiście, wrzucę coś potem
Ostatnio zmieniony przez BLONDI83 2013-04-23, 07:48, w całości zmieniany 1 raz
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
W końcu za małolata jeździło się na deskorolce, marzyło się zostać mechanikiem samochodowym, a w piwnicy tworzyło się zespół hip-hopowy i na magnetofon nagrywały się kawałki rodzice się martwili, co ze mnie wyrośnie? Taki ze mnie smyk był ech co to były za czasy a tu już 30 lat minęło, na wspomnienia mnie wzięło.
Ostatnio zmieniony przez BLONDI83 2013-04-27, 06:33, w całości zmieniany 1 raz
Witajcie koledzy, pytajcie o co chcecie
To są okolice Leśniowa. Jest tam Sanktuarium prowadzone przez braci zakonnych z cudownie zagospodarowanym strumykiem, z którego można czerpać wodę i pięknym parkiem
Jeżeli chcesz zobaczyć naprawdę fajne zamczysko polecam Bobolice. Jest tam całkowicie odrestaurowany zamek, niedaleko Bobolic są ruiny drugiego Zamku- Mirów, Warto też zobaczyć Złoty Potok, tam jest rezerwat przyrody, piękna Buczyna słynne źródło Zygmunta i Elżbiety no i koniecznie trzeba zjeść słynnego pstrąga z grilla.
Jest tam specjalna polana, na której organizowane są wieczory filmowe, można obejrzeć film nie wychodząc z auta. Jest jeszcze kilka ciekawych miejsc w bliskiej odległości. Jeżeli chcecie, możemy się kiedyś umówić większą lub mniejszą grupą, ja Wam chętnie wszystko pokażę i opowiem o wszystkim
Jeżeli bylibyście zainteresowani taką wycieczką objazdową- nie terenową, także propozycja skierowana jest do wszystkich użytkowników Dacii, możecie wstępnie się tu zapisać, jak się zbierze ekipa, to możemy coś zorganizować. Oczywiście nie ma żadnych wpłat/przedpłat każdy sam za siebie będzie płacił. Ja oczywiście zapraszam na Jurę :)
Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate 7 os. Pomógł: 85 razy Dołączył: 12 Maj 2010 Posty: 3746 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-06-18, 10:52
Kurcze 5 lat temu jeździłem przez pół roku tydzień w tydzień przez Złoty Potok na trasie z Warszawy do Zawiercia objeżdżając zakorkowaną Częstochowę. Szkoda że nie miałem czasu pozwiedzać. Ale trasa bardzo malownicza - polecam zwłaszcza jeśli są korki na 1 w Częstochowie - odbijamy za Radomskiem i możemy wrócić do Siewierza do A1.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum