Ale ja mam inne pytanie do ciebie jacekviola - a dokładnie o podpis pod postem - kompleks RIESE. Też kocham te tereny ponieważ moi rodzice pochodzą z Głuszycy i Grzmiącej - tam się wychowali i wyuczyli a i ja biegałem tam za młodego u dziadków - to były czasy.
Też kocham te tereny ponieważ moi rodzice pochodzą z Głuszycy i Grzmiącej - tam się wychowali i wyuczyli a i ja biegałem tam za młodego u dziadków - to były czasy.
oj, zazdroszczę.. Dolny Sląsk, jego przeurocze zakątki, zabytki, tajemnice a szczególnie te militarne z ostatniej wojny - to całe moje życie, zainteresowania, sposób na spędzenie wolnego czasu, relaks, wypoczynek i wszystko to co można sobie wyobrazić. Po SOwich i Riese łażę od 20lat...nie dalej jak cały ten długi weekend spędziłem właśnie tam...
Grzmiąca - taaa... kilka lat temu w lesie nad Grzmiącą "odkryłem" stary, opuszczony cmentarzyk...
malygabrys napisał/a:
Przepraszam za OT ale nie mogłem się powstrzymać.
ja przeważnie też nie umiem. Żeby moderator się nie złościł to sprytnie nawiążę do dacii - otóż właśnie bardzo kibicuję dusterowi ponieważ ciągle zastanwiam się nad zakupem tego auta - właśnie po to żeby móc wjechać tam gdzie moja astra nie da rady... Bardzo mnie niepokoją jednak te opowieści które tu wyczytuję...
Bardzo mnie niepokoją jednak te opowieści które tu wyczytuję...
Jakie opowieści. Dwa czy trzy przypadki nie można pod to podciągać. Wystarczy porównać ilość zarejestrowanych dusterów do tych z jakimiś poważnymi problemami, a nie pierdołami.
Z jednym się zgadzam, jak wymieniałem błotnik w Loganie to również musiałem ze dwa kilo błota wykruszyć , ewidentnie jest tu jakaś wada konstrukcyjna z odpływem pomiędzy mocowaniem osłony błotnika i progu, warto od czasu do czasu spenetrować to miejsce myjką ciśnieniową.
Ostatnio zmieniony przez DrOzda 2013-05-07, 09:03, w całości zmieniany 5 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum