Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-05-07, 06:39
Zadowolenia z bezawaryjnej eksploatacji
Czy fabryczne plastikowe czarne listwy w loganie sa przyklejane czy maja inne mocowanie do drzwi ? Az dziw bierze, ze w Sandero sa tylko te dolne szerokie listwy, zupełnie nie nadające się do ochrony przed uderzeniami innych kierowców na parkingu ;-(
Gdzie to kupiłeś? :) Za jaką kwotę? To ten z Lublina od dealera (kojarzę go z otomoto)?
Pytam bo używanych jest jak na lekarstwo (tych po FL) a nowych od dawna nie ma ;/
Tak, od Nazaruka. Trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno - akurat przeglądałem oferty z otomota, ot tak, dla zbytków (bo auto planowałem zmieniać koło lipca-sierpnia), patrzę - daćka jak marzenie, cenowo jest OK (zbiłem do 18 500), rocznikowo też, no to pognałem zaraz tego samego dnia do Nazaruka, oględziny, jazda próbna - w porządku, szybka decyzja i zaliczka :)
Ostatnio zmieniony przez Przemek77 2013-06-03, 05:57, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum