Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2013-06-04, 19:41
BoloSr napisał/a:
chyba warto sie za tym rozejrzec :)
kultowa jest tylko uszczelka drzwiowa z PF 126p, inne się się nie liczą
Przy okazji pytania:
-Jak rozumiem teraz do Laureate dostaje się felgi Alu (wcześniej były w pakiecie Look)?
-Jak ktoś chce stalowe stylizowane to muszi wziąć Ambiance?
-Czy w związku z tą zmianą Duster podrożał?
Marka: Dacia
Model: Duster II
Silnik: 1.6 SCE
Rocznik: 2018 Pomógł: 3 razy Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 730 Skąd: lubuskie
Wysłany: 2013-08-17, 06:47
W Laureate II wstawki na desce i drzwiach są polakierowane w fajny kolor metalicznego grafitu tylko dlaczego nie pomyśleli o klamkach by były w tym samym kolorze a zostawili srebrne?
Wracając do roletek to nawet praktyczna rzecz w słoneczne dni i nawet dość znośnie wyglądają. Nie wiem, nie mam ale czy rozwiniętą roletkę zaczepiamy o gumową uszczelkę (rozwiązanie chwilowe na potrzeby zdjęcia) czy o szybę?
Ostatnio zmieniony przez tomala72 2013-08-17, 06:51, w całości zmieniany 2 razy
W Laureate II wstawki na desce i drzwiach są polakierowane w fajny kolor metalicznego grafitu tylko dlaczego nie pomyśleli o klamkach by były w tym samym kolorze a zostawili srebrne?
Wracając do roletek to nawet praktyczna rzecz w słoneczne dni i nawet dość znośnie wyglądają. Nie wiem, nie mam ale czy rozwiniętą roletkę zaczepiamy o gumową uszczelkę (rozwiązanie chwilowe na potrzeby zdjęcia) czy o szybę?
Oj to pytanie do Daci a nie do mnie :)
A co do roletek to jak sie zeczepi za szybe to jest problem bo wchodzi w uszczele i niechce wyjsc i cos musze z tym wymyslic :) a tak za uszczelke nie ma problemu :)
Dzisiaj w Dacia wyladuje gadzet na miare szyty :) czyli Drakula :):) ktora prezentuje sie tak :)
Ja też chce taką Drakule
Plizzz
a to bys musial sie usmiechnac do mojej mamusiki co moim dzieciaka robi takie cuda ja ino zazartowalem zeby mi zrobila i dzisiaj podeslal mi zdjecie ze mam :):)
a dla dzieciakow minionki sa juz w drodze :):)
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2013-08-21, 14:05
może twoja mama rozwinie produkcję małoseryjną tej lalki? podejrzewam,że byli by chętni
Dzisiaj w Dacia wyladuje gadzet na miare szyty :) czyli Drakula :):) ktora prezentuje sie tak :)
Ja też chce taką Drakule
Plizzz
a to bys musial sie usmiechnac do mojej mamusiki co moim dzieciaka robi takie cuda ja ino zazartowalem zeby mi zrobila i dzisiaj podeslal mi zdjecie ze mam :):)
a dla dzieciakow minionki sa juz w drodze :):)
A to nie możesz sie usmiechnąć za mnie?
Przeciez dla starego kumpla chyba możesz to zrobić
Dobra oddasz mi swoją Drakule
Długo nie cieszyłem się autem nie uszkodzonym :( Wczoraj jakiś dobry człowiek porysował mi błotnik tylny prawy i zderzak :(.
Błotnik podrapany do białego a na zderzaku rysy na kolorze do plastiku.
Ino dobra ale czy człowiek zawsze musi się tak zbroić ?? Ktoś chce mieć auto w dobrym stanie dba ta tu ktoś przywali i pojedzie :(
PS juz szukam nadkoli bo zawsze mi się podobały ale trochę kosztują :(
_________________ 1.5dCi 90KM (115KM/260Nm)
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2013-11-19, 06:24, w całości zmieniany 1 raz
BoloSr a powiedz mi jak tam nogawki spodni z tyłu na łydkach? Brudzą się podczas wysiadania? Bo mi wysiadając z dustera cały czas noga lewa łydka ociera się o próg .
A wracając do zdjęcia - zima zima ale gdzie śnieg?
_________________ Autko do jeżdżenia - zużycie poglądowe dla zainteresowanych: 1.6 SCe 115 KM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum