Wysłany: 2013-06-25, 22:01 zanim kupisz auto zajrzyj na tą stronke :)
http://easycars.pl/konfigurator a mianowicie maja wypracowane rabaty dziś rozmawiałem ze sprzedawca na dzień dobry salony oferują koło 2 % rabatu i tu bez targowania dostałem 3% wiec można się jeszcze potargować troszkę :)
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Zły tok myślenia ludziom zarzucasz.
Takie firmy nie praktykują wolontariatu!! Zasada jest prosta- Ty się do nich zgłaszasz, oni tylko wykonują tel i przekazują Twoje dane do salonu. Mają z tego profit ale... ten profit nie bierze się z nieba....to kasa która Ci przepada bo jest zabierana z marży Twojego auta!!! co z tego,że ta firma zaproponuje 3% rabatu na dzień dobry????????? Olać ich....najlepiej udać się do salonu i normalnie pogadać ze sprzedawcą- sprzedawca też nie lubi rozliczać się z takimi firmami (czas i papiery zbędne) to co mogła zarobić ta firma jest do wyrwania przez kupującego (czyli dodatkowy zysk w postaci powiedzmy jeszcze jednego procenta) Tak to wygląda. Najlepiej temat załatwiać u handlowca...nie u pośrednika
np do mnie :)
niczego nie zarzucam. to ze możesz kupic u kogos auto za jego pośrednictwem i taniej to już inna sprawa, ale dzwoniłem rozmawiałem i się oferty nie doczekałem na @ słownie to każdy może cos powiedzieć.
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum