Cześć dawno się nie odzywałam ale mam dla was mega gratkę spot 25.01 godz 15:00
Kolega z forum renaultespace.pl zaprasza nas na Spot do Lubiczowa ul. Warszawska 95. Będzie szereg atrakcji: między innymi BEZPŁATNE podłączenie Renault do CLIPA oraz atrakcyjne rabaty na części i robociznę w tym serwisie oraz jeszcze coś extra. Szczegóły dla tych co przyjadą.
No i możliwość posiedzenia w ciepłym miejscu i napicia herbaty i kawy będzie również grill bierzcie to co będziecie jeść i jak zwykle pogania o wszystkim i o niczym jak to na naszych spotach :) Szykuje się mega spot ludzie z Espace szykują nie zła zabawę i jazdę dosłownie będziemy jechać w kolumnie z okolic lotniska Bemowo tu jest mapa miejsca spotkania chętnych do kolumny:
Dobra jak narazie zobaczył mój wpis moderator a reszta widzi? Szykuje się naprawdę wielki spot takiego francuskiego jeszcze w stolicy nie było,oj będzie się działo. Dacia też jest już francuska w całości tego nie da się zaprzeczyć. Tak czy inaczej polecam i zapraszam.
Tak szczerze nie załapałam pytania o co chodzi. Czy to pytanie czy to na Bemowie? To odpowiadam że na granicy Bemowa i Babic i to pokazuje załączona mapka. Czy pytanie dotyczy kto z forum będzie z forum? To tego nie wiem bo jesteś pierwszą osobą która coś napisała.
Na spot zaproszona jest Tvn Turbo ci co nie przyjadą będą mogli jedynie obejżec w telewizji tą super imprezę składającą się z ponad 20 samochodów. Polecam lekture renaultespace.pl i wątek dotyczący spotu. Tak zgranej ekipy jeszcze nie widziałam.
Przybyliśmy na miejsce spotu czyli na warsztat o 14.30 i poczekaliśmy do 14.45 a że nikt się pojawił i mróz jakiś takkki brrr;-) straszny się zrobił to pojechaliśmy w dalszą trasę którą mieliśmy zaplanowaną wcześniej.
Zdjęcia zrobione i nikt nie powie że z DKPl nikogo nie było
Pewnie poczekalibyśmy dłużej ale nasza maleńka strasznie się awanturowała w samochodzie a na zewnątrz znów mróz.
Może jak lody puszczą to się spotkamy
My byliśmy parę min po 15. No trudno zdjęcia spróbuje pobrać i dać na fb. Ekipa ekstra 26 samochodów było. Zapraszam do galerii na fb https://www.facebook.com/MilosnicyFrancuzow. Szukać albumu spot Lubiczów.
W Lubiczowie Dacią to ja tylko byłem. Przyjechały tylko same Renówki, byłem tam ok.0,5 godz. jak zaczeli szykować się do rozpalania grylla to pojechaliśmy \mój pilot \ dalej. było bardzo zimno brr.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum