Marka: Dacia
Model: Duster II
Silnik: 1.6 SCE
Rocznik: 2018 Pomógł: 3 razy Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 730 Skąd: lubuskie
Wysłany: 2013-07-22, 05:52
To nie jest żaden czarny matowy lakier, tylko okleina z folii...zobaczcie na fotki wnętrza gdzie widać inny kolor środkowego słupka (granatowy).
To jakaś kurna wersja z Indii jest:) Hindusom zostało to okleili folią a że kierownica po prawej to dali na wyspy:)
Marka: Dacia --> Renault
Model: Duster 2 --> Kadjar
Silnik: 1.2 TCe 1.5 dCi EDC
Rocznik: 2017(m2018) --> 2017
Wersja: Prestige Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Kwi 2010 Posty: 1700 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-07-26, 14:48
Oklejane granatowe ambiance? Albo zdjęcie z innego modelu - nie bo widać czarne drzwi obok, a w środku granat. Oklejanie ze 2 tysie kosztuje, można sobie taką zrobić.
Ostatnio zmieniony przez Prezes 2013-07-26, 14:49, w całości zmieniany 1 raz
Gdzie Wy widzicie, ten niebieski??? U mnie wszystko czarne jak smoła, może to kwestia ustawień monitora/kąta padania światła na fotce itd. Ja tu nie widzę niebieskiego.
Poza tym tapicerka wygląda wyśmienicie, o kółkach już nie wspomnę, choć na naszych drogach mogą być pewnie mniej komfortowe.... i nie rozumiem także skąd myśl, że to tylko ambiance....może ja czegoś nie dostrzegam....
_________________ Były: Polonez Atu plus 1,6 gsi, Skoda Felicja HB 1,3 glx, fiat uno 0,9....
Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: dci "110 kucyków i jeden osioł ;-)"
Rocznik: 2010
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Cze 2012 Posty: 293 Skąd: Gliwice/Szałsza
Wysłany: 2013-07-29, 12:27
Kierownica po angielsku, blachy brytyjskie i konsola z Południowoamerykańskiego Renault Duster.
Ja też niebieskiego nie widzę ale to i tak wygląda na okleinę a nie lakier.
Czyli ogólnie fajna jest ta Dacia i już.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum