Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6 4x2
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 371 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-08-13, 07:11 Skąd dwulitrowego Dustera?
Macie pomysł skąd sprowadzić dwulitrowego Dustera? Chodzi mi o używanego 2.0 16V.
Jest w ogóle możliwość gdzieś to sensownie kupić i bez nadmiernych opłat sprowadzić?
Wysłany: 2013-08-13, 07:26 Re: Skąd dwulitrowego Dustera?
zdzisiu27 napisał/a:
Macie pomysł skąd sprowadzić dwulitrowego Dustera? Chodzi mi o używanego 2.0 16V.
Jest w ogóle możliwość gdzieś to sensownie kupić i bez nadmiernych opłat sprowadzić?
ale to chyba tylko od Ruskich ale to wtedy bedzie Renault Duster a nie Dacia :):)
Marka: Dacia
Model: Duster 1.6 16V
Silnik: K4M (105KM)
Rocznik: 2015
Wersja: Duster Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Lip 2011 Posty: 651 Skąd: ok. Warszawy
Wysłany: 2013-08-13, 11:33 Re: Skąd dwulitrowego Dustera?
BoloSr napisał/a:
ale to chyba tylko od Ruskich
... albo z Ukrainy.
BoloSr napisał/a:
ale to wtedy bedzie Renault Duster a nie Dacia :):)
Spoko, znaczki i grill sie zmieni . Bardziej bym sie martwil, ze one nie spelniaja Euro5 i nie wiem jak pozniej z rejestracja w PL. Podobno cos sie mialo niedawno w tej kwestii zmienic i to na niestety na gorsze.
Cło 10%, akcyza przy tym silniku 3%, VAT 23%. Do tego koszt transportu i koszt rejestracji. Ceny w przeliczeniu na złotówki podobne jak u nas więc auto wyjdzie sumarycznie jakies 80-90 tys. Wersja 2.0 jest o ok. 4tys złotych droższa od 1.6
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum