Marka: Dacia
Model: Logan MCV
Silnik: 1.5dCi
Wysłany: 2008-08-12, 16:28 Dzień dobry wszystkim
Witam serdecznie
... i na wstępie dzieki za wspaniałą lekture jaką jest to forum. Mnóstwo informacji - ważnych bo potwierdzonych doświadczeniem ... a to się może przydać bo mam zamiar nabyc MCV może już na jesień. Zastanawiam się jeszcze nad wersją i żona myśli o kolorze.
Pozdrawiam
Model: Lodgy
Silnik: 1.6 SCe 110 LPG
Rocznik: 2018
Wersja: Laureate Plus 7 os. Pomógł: 8 razy Dołączył: 31 Mar 2008 Posty: 1105 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2008-08-12, 23:06
Witaj
Chociaż sam wybrałem Marine, trochę z oszczędności, trochę z braku samochodów na placu we wszystkich kolorach, trochę że mi się podobał, to teraz stwierdzam że Szara kometa i Blue mineral są ładniejsze.
Witaj. W zupełności się zgadzam z kolegą Mamert i dodam tylko tyle, że nawet szary platynowy (srebrny) przy nich wymięka. PS. Tym razem żona mi się nie wtrącał do zakupu auta i mam to co chciałem (zobacz posta pożegnanie logana...). Pozdrowienia.
Model: Logan MCV
Silnik: 1.5dCi
Wysłany: 2008-08-13, 23:07
Ach te kolory ... byłem w salonie i widziałem MCV-ke w kolorze beżowym piaskowym ... nie do końca przemawia do nas taki kolor. Na zewnątrz stała Dacia w kolorze ponoć Niebieski Metalik. Czy ten kolor nie jest czasem podobny do niebieskich Matizów.
... tak jak wiekszość pisze ---> Niebieski Mineral ta opcja jest najciekawsza , ale mam pytanie do Was (nie zagdnąłem już gościa w salonie o to) ... na wzorniku kolorów w salonie Daci jest także kolor ciemna zieleń metalik. W katalogu nie widzę wzmianki o takim lakierze. A i przeglądnąłem Wasze zdjęcia i nie widać takowej odmiany ? Czyżby mały błąd salonowy !?!
Marka: Dacia, Fiat
Model: Sandero, Tipo
Silnik: 1.4 MPI, 1.4 16V
Rocznik: 2008, 2016
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 66 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 3233 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-08-19, 20:34
Ja kupiłem Sandero w kolorze Beż Piaskowy - żona wybrała i jej ufam że będzie to dobry wybór.
Ale dopiero mam odbiór auta pod koniec września i czekanie jeszcze miesiąc jest dla mnie koszmarem (nie cierpie czekać ). Teraz mam Uno, a po jeździe próbnej w Sandero od razu się zdecydowałem na kupno właśnie tego auta w wersji Laurette ze wszystkimi dodatkami.
Pozdrawiam i witam forumowiczów.
Ja kupiłem Sandero w kolorze Beż Piaskowy.
Po jeździe próbnej w Sandero od razu się zdecydowałem na kupno właśnie tego auta w wersji Laurette ze wszystkimi dodatkami.
Pozdrawiam i witam forumowiczów
Witam.
Kolorek jest świetny (mam taki sam). A co do zakupu, to u mnie też był taki spontan.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum