Marka: Opel
Model: Astra F
Silnik: 1.6
Wysłany: 2013-10-06, 18:36 Serwus!
Serwus!
Przymierzamy się do zakupu używanej MCV 1.6 MPI. Nasz Unochod został zakupiony jakieś pół roku temu "na miesiąc" celem transportowania Wełnianego Potwora -
ot taka naprędce strugana łódka z kory Wełniany Potwór w Unochodzie wygląda tak:
O dziwo po złożeniu tylnych siedzeń w Uniaczu robi się całkiem sporo miejsca na Potwora i bagaże, niemniej jednak siedemnastoletni pojazd bez klimatyzacji daje się suce we znaki w okresie letnim. No i niestety nie ma już miejsca na dodatkowego pasażera ani drugiego psa Mam nadzieję, że przy pomocy forumowiczów uda się coś upolować, ale to już naturalnie w odpowiednim dziale (no właśnie: Giełda>Kupię czy Dacia>Zakup Dacii?)
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2013-10-06, 18:41
witam
"stary" MCV w wersji 5 osobowej rozwiązałby wszystkie problemy związane z transpotrem jednego albo nawet dwóch Wełnianych Potworów. I jeszcze zostałoby miejsce na ich ewentualne potomstwo i dwa worki karmy dla nich
dacia-logan-mcv-19_1600x0w.jpg
Plik ściągnięto 120 raz(y) 146,48 KB
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2013-10-06, 18:45, w całości zmieniany 2 razy
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2013-10-06, 18:46
trzeba monitorować forum, kilku kolegów-posiadaczy tego modelu myśli o przesiadce na Lodgy
Witaj!
nie mogłeś lepiej wybrać! MCV jak widać są teraz rozchwytywane. Moja maszyna znalazła nowego właściciela zanim zdążyłem dać ogłoszenie Ale - jak pisze Dar1962 niektórzy decydują się zmienić bardzo dobry pojazd na jeszcze lepszy, więc wszystko przed Tobą
Pozdrowienia dla Wełnianego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum