Marka: Dacia, BMW
Model: Duster, Seria 5 E39
Silnik: 1.6/105KM, 3.0/231KM
Rocznik: 2010, 2002
Wersja: Laureate Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Wrz 2010 Posty: 366 Skąd: Białystok
Wysłany: 2013-10-11, 08:25
Nie przesadzajmy. Archiwum to sie organizuje w miejscu, gdzie aby z niego skorzystac, nalezy sie bardziej natrudzic niz otworzyc strone glowna. Rownie dobrze mozna zostawic na frontpage Bozonarodzeniowe zyczenia swiateczne z zeszlego roku. Sens jest podobny, a nawet wiekszy, gdyz za kilka miesiecy beda aktualne. Jesli nie wiadomo o co chodzi to pewnie o kase od francuskiego chlebodawcy, ktory jeszcze nie opuscil choragiewki na znak zakonczenia reklamy.
Ostatnio zmieniony przez Daster 2013-10-11, 08:27, w całości zmieniany 2 razy
Wersja: Laureate Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Wrz 2010 Posty: 366 Skąd: Białystok
Wysłany: 2013-10-11, 08:33
Mariusz napisał/a:
A po co zaśmiecać forum i zakładać taki wątek?. Wystarczy to napisać w ShoutBox
Poczytnosc tego ficzera jest nijak porownywalna do tematow wyswietlanych na pierwszej "zasmieconej archiwami" stronie. Z braku czasu nie macam calego forum tylko 3 glowne dzialy. Nie zagladam na sam dol strony i nawet nie wiedzialem ze jest takie cus.
chodzi to pewnie o kase od francuskiego chlebodawcy
Że niby dla kogo ta kasa??? Bo OIMW poza niektórymi osobami w grupie "Zawodowcy" nikt z forum - w tym także administratorzy i moderatorzy - żadnej kasy nie dostaje.
No ładnie nam się Laisar obrywa.
Najpierw mnie, że forum jest moje, a teraz już wszystkim, że kasę dostajemy.
Tylko patrzeć jak zaraz usłyszę, że na organizacji Zrębic też zarabiam na uczestnikach.
Brawo koledzy, brawo. Wielkie dzięki.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2013-10-11, 11:02, w całości zmieniany 1 raz
Najpierw mnie, że forum jest moje, a teraz już wszystkim, że kasę dostajemy.
Tylko patrzeć jak zaraz usłyszę, że na organizacji Zrębic też zarabiam na uczestnikach.
Poczytaj forum tak od 2007 roku i dopiero pogadamy. Jak forum przeniosło się na nowy serwer.
Każdy wiedział jak się na forum zachować. Nie trzeba było prosić, zwracać uwagi, itd. Powiem więcej nawet dobre rady nie były potrzebne.
To właśnie niektórzy Użytkownicy zrobili taki bałagan. My jesteśmy tu od sprzątania po nich i za to jeszcze głupkowate insynuacje dostajemy.
Pamiętam jeszcze jeden przypadek jak kolega powiedział że odchodzi z tego forum po burzliwej wymianie zdań. Poszukam i podam link.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2013-10-11, 11:28, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2013-10-11, 12:02
Marek1603 napisał/a:
A dziwisz sie?
Co moze pomyslec czlek, ktory odwiedza forum i widzi na pierwszej stronie nieaktualny banner?
Administrator jest na Hawajach i nie ma neta lub inna opcja.
Komus zalezy aby tak bylo
Moja prosba byla podyktowana dbaloscia o dobry wizerunek forum.
Ostatnio zmieniony przez Daster 2013-10-11, 12:09, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum