W tańszych wersjach wyposażenia albo i w tych starszych w tylnych boczkach nie ma tych "rączek" jak w przednich
Również w Sandero i innych tylne boczki takie występują
Kiepsko to wygląda. Swoją drogą kupa złomu na allegro powystawiana, a wszystko bezwypadkowe.. żeby tak chociaż sobie darowali te 100% bezwypadkowy w opisie jak auto ma ćwierć albo pół pakietu look na sobie..
_________________ Moje Dustery (sprzedane..)
Mini Clubman F54 2.0d
No ale jak ktoś nie jest w temacie i dokładnie nie wie jak to powinno wyglądać fabrycznie (mam na myśli przede wszystkim co konkretnie ma pakiet Look) to zakupi. Już mieliśmy taki przypadek że gość kupił "prawie nówkę" po lakierowaniu boków przez "wjazd do garażu" a tu połowa elementów się nie zgadzała.
Grill z renówką, tył i kierownica z dacią... Wspawany przód, a owo "lekkie" uszkodzenie ma być "na lipę"?
No i czemu fotki w tak niskiej rozdzielczości, czyżby coś więcej do ukrycia? Nie podoba mi się spasowanie maski, ale z powodu niewyraźnych fotek ciężko coś dokładniej powiedzieć.
Zastanawia też w opisie: "kierownica wielofunkcyjna" - co poeta miał na myśli?
Ostatnio zmieniony przez Przemek77 2014-01-23, 10:27, w całości zmieniany 1 raz
Grill z renówką, tył i kierownica z dacią... Wspawany przód, a owo "lekkie" uszkodzenie ma być "na lipę"?
No i czemu fotki w tak niskiej rozdzielczości, czyżby coś więcej do ukrycia? Nie podoba mi się spasowanie maski, ale z powodu niewyraźnych fotek ciężko coś dokładniej powiedzieć.
Zastanawia też w opisie: "kierownica wielofunkcyjna" - co poeta miał na myśli?
Czemu wspawany przód? ten grill kosztuje w LZP w Niemczech 400zl, mi się podoba. Jeśli aut jest w Polsce to warte obejrzenia, jeżeli to oferta "takie stoi w Niemczech, daj 1000zł to cię zawieziemy a na miejscu okaże się że sprzedane" to nie warto..
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2014-02-14, 21:19
czyżby ktoś był tak głupi? Wystarczyło ją pomalować
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2014-02-14, 21:23
żartujesz? toż to wali w gały od razu po uchyleniu maski
zresztą uczciwie napisał: do pomalowania kilka elementów, więc określenie "bezwypadkowy" w rachubę raczej nie wchodzi
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2014-02-14, 21:25, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum