Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2384 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-10-09, 12:51 Re: LODGY - mocowania środkowego pasa bezpieczeństwa
proto napisał/a:
Jeżeli dobrze widziałem to ten pas jest mocowany z tyłu i idzie tuż przy twarzy osób siedzących w trzecim rzędzie?
Czy jest to bardzo denerwujące? Czy nie ma innego mocowania?
Mam MCVkę (prawdziwą), nie Lodgy, ale chyba wygląda to w miarę podobnie.
Pas nie idzie przy twarzy osób siedzących w trzecim rzędzie. Tam, gdzie one osoby mają twarze, pas idzie sporo wyżej (no chyba, że posadzisz w trzecim rzędzie jakichś dwumetrowych drabów, ale wtedy pas będzie ich najmniejszym zmartwieniem). Nie jest denerwujące (a przynajmniej ja skarg nie słyszałem :> ). Nie ma innego mocowania.
@proto: Jedź do salonu - masz blisko - i po prostu sam sprawdź. Bo co Ci przyjdzie z tego, że nawet całemu światu to nie przeszkadza i nikogo nie denerwuje, jeśli akurat Ciebie będzie drażniło...?
(Chociaż jak słusznie pisze bebe - nie powinno, ponieważ zwijacz pasa znajduje się w górnej części "framugi" drzwi, nad głowami pasażerów i na środku).
Marka: Inny
Model: Inny
Silnik: 1,6
Rocznik: 2007
Wysłany: 2013-10-09, 17:17
To prawda, że najlepiej samemu ;)
Oczywiście, że pojadę i tym razem z całą obecna rodzinką.
Pytanie zadałem, żeby usłyszeć od innych czy widzą w tym problem, jeżeli tak to jak
sobie z tym radzą.
pas ABSOLUTNIE nie przeszkadza i nie jet denerwujący dla obu pasażerów 3 rzędu, a wiem coś o tym, bo mam Lodgy 7s. i siedziałem w 3 rzędzie na dłuższej wycieczce - nawet fajne, bo lekko "egzotyczne" uczucie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum