dziś dokładnie przeanalizowałem ofertę zakupu dokkera swoja ambiance rozszerzona wersja zapłaciłem 46700 a za laurette trzeba zapłacić 45400 silnik benzyna i kurcze wychodzi mi że za więcej kasy dostałem mniej wyprostujcie mnie jeśli się mylę
jestem w plecki jakieś 300zl , komputer pokładowy , lusterka w kolorze nadwozia jak i zderzaki co o tym sadzicie?
Że takie porównania powinno się robić przed zamówieniem?
Ogólnie - w każdej marce tak jest, bo to zależy od wybranego dodatkowo wyposażenia. A być może, gdybyś wziął lauerate oraz te same opcje, to byłoby jeszcze drożej? Ciężko powiedzieć przy tak niewielu szczegółach...
trybik napisał/a:
w kolorze nadwozia jak i zderzaki
Lakierowane zderzaki to jeden z najgłupszych pomysłów na świecie - to jest dopiero prawdziwy kant: "o kant d*** rozczaś" d;
ha ha panowie
1. lakier na zderzakach i lusterkach to pikuś
2. a z tym silnikiem fakt wydawało mi się ze jest i benzyna
3, az sprawdzę jeśli tak to kamień spadł mi z serca
4. nie napaliłem się wybrałem auto z rozmysłem nie na wariata bo mało kosztuje i duzy
dzięki za zainteresowanie
a odmieniać nie będę bo fajnie się gania widok do tyłu trochę do d....... ale w porównaniu z moim uno to cudo
pozdrawiam
szanowny panie mekintosz
doker jest moim drugim nowym samochodem zakup był przemyślany i dobrany do moich potrzeb nie jestem bogaty jak myślisz gdybym nim był to zmieniałbym auta co 3 -4 lata tylko szanowny kolego nie jestem chytry i cwany jak wielu, po prostu może popełniłem błąd przy zakupie nie rozpatrując innych możliwości a temat rozpocząłem po to by uczulić innych by baczniej przyglądali się chwytom dilerów
silnik benzyna , elektryczne szyby, lusterka podgrzewane i regulowane , fotel kierowcy i kierownica regulowana, lewe drzwi suwne bo musiałem inaczej nie ma regulowanej kierownicy i fotela , radio z blutufem , klimatyzacja, kolor bez dopłaty standard
w wersji laurente jest lakierowany zderzak i lusterka ale to pikuś rzecz zbędna ale nie mam kompa pokładowego wersji ambiance i licząc dokupione bajery wychodzi na to samo
zwróciłem na to uwagę już po zakupie i dla tego poruszam temat by inni byli baczniejsi planując zakup
Ostatnio zmieniony przez laisar 2013-11-10, 21:39, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum