być może babka chciała zarobić na święta sprzedając autko bo to tak jakby podrzędny salon a w tym głównym gdzie ja zamawiałam Daćkę nikt nic nie słyszał o takiej podwyżce od 1 grudnia, jak już to po nowym roku ale ile nie wiedzą. Zresztą widzę kolega z lublina to tak mi powiedziała na Kunickiego a na Abramowickiej nic na ten temat. Albo mówiła tak bo na Kunickiego podobno salon będą zamykać a auta przenosić do Nazaruka
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2013-11-26, 15:52
nikita1589 napisał/a:
w lubelskim w jednym z salonów dealer powiedział że od 1 grudnia cena ulegnie zmianie do 5tys
myślę,że to tani chwyt mający na celu napędzenie potencjalnych klientów do podpisywania zamówień - pożyjemy - zobaczymy
to tak mi powiedziała na Kunickiego a na Abramowickiej nic na ten temat. Albo mówiła tak bo na Kunickiego podobno salon będą zamykać a auta przenosić do Nazaruka
zarówno "na Kunickiego" jak i "na Abramowickiej" - to jest ten sam koncesjoner...
Był Remont na Abramowickiej więc pewnie samochody stały też na Kunickiego, remont się skończył wraca na swoje miejsce w Carrarze też był remont widocznie Renault wprowadza nowe standardy odnośnie salonów. Jak by pojawiła się podwyżka o 5 tyś zł. to tylko napaleńce by kupiły Dacie . Widać to po nowym Sandero żeby kupić fajnie wyposażone i mocniejszym silnikiem trzeba mieć w kieszeni około 45-50 tyś zł. za takie pieniądze można dostać podobnie wyposażone inne samochody.
Chyba że będą podwyższą cenę o 5 tyś i będzie rabat 5 tyś jak to jest w Peugeocie, Citroenie, Renault, Skodzie itp.
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
zarówno "na Kunickiego" jak i "na Abramowickiej" - to jest ten sam koncesjoner...
tak wiem że ten sam tylko zastanawia mnie czemu babka tak mi powiedziała a tam nic nie wiedzą
Był remont na Abramowickiej ale na szczęście się zakończył ostatnio jak byłam z dokumentami to autka były wprowadzane.
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 DCI 4x4 Prestige Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Sie 2013 Posty: 726 Skąd: Wro
Wysłany: 2013-11-26, 18:01
cena może spokojnie pójść do góry, mi dealer powiedział że to jest cena z rocznik 2013 stąd niby niższa, jak patrzyłem na cenniki starego dustera to tam też chyba cena skoczyła po nowym roku właśnie, stara była niższa bo auta szły jako wyprzedaż rocznika. Jak dla mnie rybka, i tak chciałem kupić więc nie trzeba było mnie namawiać :)
tak wiem że ten sam tylko zastanawia mnie czemu babka tak mi powiedziała a tam nic nie wiedzą
Był remont na Abramowickiej ale na szczęście się zakończył ostatnio jak byłam z dokumentami to autka były wprowadzane.
nie ujmując tej "babce" kompetencji, polecam kontakt z p. Wojtkiem a jestem przekonany, ze udzieli rzetelnych informacji...
[/quote] [nie ujmując tej "babce" kompetencji, polecam kontakt z p. Wojtkiem a jestem przekonany, ze udzieli rzetelnych informacji... ] [/quote]
Z Abramowickiej ?? my już mamy zamówiony i jedzie z fabryki więc teraz tylko czekać chociaż nie ukrywam że jest troszkę problemów przy zamówieniu ale mam nadzieję że jutro wszystko się wyjaśni
Ostatnio zmieniony przez nikita1589 2013-11-26, 20:00, w całości zmieniany 2 razy
poleciłem, ponieważ z p. Wojtkiem finalizowałem od początku do końca zakup Dustera a bardzo rzetelne, merytoryczne i życzliwe działanie w pełni to uzasadnia... w sumie to tak powinno być ale z treści postów na Forum wynika, że nie wszędzie tak było...
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2013-11-28, 08:16
pan Wojciech finalizował moje zamówienie - mogę go polecić z całą odpowiedzialnością
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum