Prezentuje na zdjęciach się ładnie :) A oferta wydaje się kusząca, ale jak to z samochodami z importu. Trzeba tysiąc razy się upewnić że nie kupujemy tzw. "miny"
Wygląda zajebiście - jak kupowałem merivę granatową też wyglądała zajebiście. Dobrze podkoloryzowana i wypolerowana ta dacia. Jedno jest pewne nie ma elektrycznie otwieranych tylnych szyb co jest napisane w ogłoszeniu:
Cytat:
Wyposażenie:
ABS / Autoalarm / Centralny zamek / El. szyby przód / El. szyby tył / Elektryczne lusterka / Immobilizer / Klimatyzacja manualna / Kontrola trakcji / Lakier metalic / Poduszka powietrzna / Radio + CD / Welurowa tapicerka / Wspomaganie kierownicy
Ja bym jeśli się nie kontaktowałeś to poprosił o numerek vin i kilka zdjęć w dużej rozdzielczości komory silnika i bagażnika. Cena trochę przyduża przy najmniej jak dla mnie. Jak dostaniesz vin to może uda się tobie go sprawdzić u siebie w serwisie.
Mówiłem że jest to jak do tej pory najładniejsza z dacii - jej kanciatość Logan ;)
_________________ Autko do jeżdżenia - zużycie poglądowe dla zainteresowanych: 1.6 SCe 115 KM
Wygląda naprawdę pięknie, bolec zatrzaskujący tylne drzwi sugeruje mały przebieg, chyba że tym jeździł przedstawiciel handlowy.
A tak nawiasem to ostrożnie z takimi rodzynkami bo pomału zaczynam szukać auta dla żonki i mogę ci podkupić
Oczywiście Żartowałem, nie śmiałbym koledze podprowadzić -)
_________________ Im lepsza terenówka, tym dalej trzeba iść po traktor...
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 DCI 4x4 Prestige Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Sie 2013 Posty: 726 Skąd: Wro
Wysłany: 2013-12-22, 20:08
do auta się nie odniosę ale nie wracałbym nim na kołach, tablice są dorabiane i to auto nie może jeździć po ulicy, w razie wypadku będzie mało fajnie...
Tylko czekac na fundusze i jechac ogladac bo z krakowa nie mam po nia daleko
Co do klosza to male piwo a co do ceny to jesli auto jezdzi jak wyglada to moim zdaniem byloby warto
WJedno jest pewne nie ma elektrycznie otwieranych tylnych szyb
Tak, wystarczy sobie spojrzeć na końcówkę środkowego tunelu - nie ma tam przycisków no i w drzwiach mamy "korbotronic" :)
Czy w daciach jest kontrola trakcji?
Przebieg - wychodzi ok 15 000 rocznie, jak dla mnie całkiem realny, bo sam robię ok 10 000. Nie każdy dojeżdża do roboty 50 km dziennie ;)
Całkiem fajny stan jak na przedlifting. Ja bym przynajmniej pojechał obejrzeć.
wiesz co cos mi się opis silnika nie zgadza raz pisze 90km a na dole pisze ze 16v które ma ponad 100km czyżby sprzedający nie wiedział co sprzedaje ? a idąc dalej za ten rocznik to dużo bo jeszcze dochodzi cała rejestracja i koszty rosną szukaj krajowego szansa zawsze że to swój chłop (ka) z forum pozdrawiam
Nie wiem o co chodzi z tymi dwoma takimi samymi autami i tak naprawde wiadomo że jest to 1.6MPi a nie 16V, błędy zawsze sie moga zdażyć, a z szybami to wiadomo że sie ktoś zapędził :)
A pytałeś się o zdjęcia dodatkowe i vin?
Tu znalazłem trochę więcej zdjęć http://autook.eu/samochod/24.
A czemu w dwóch miejscach ten sam samochód? Może robią sobie ruch i ilość w komisach a takrze przebieg autka - zdecydowali by się ile autko ma przejechane 107000 czy 108000 czy 109000:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum