nie mieli pojęcia bo brak ceny :(
dziwne u nich to w ogóle jest. We fiacie nawet zwykłą śrubkę szło kupić, a tu jak o coś się pytasz to nic nie wiedzą i nic nie powiedzą jakby tajemnica wojskowa była :(
_________________ 1.5dCi 90KM (115KM/260Nm)
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2013-11-04, 13:12, w całości zmieniany 1 raz
To i tak nie jest źle jak na taki panel :)
Ale też tego nie kumam jak coś może nie wchodzić jak nr mają ??? Do bazy danych jeszcze tego nie przypisali czy jak ??
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2013-11-04, 13:13, w całości zmieniany 1 raz
A czy dokładnie ten panel z chromowanymi mi sprawdził to też jest nie wiadoma :)
Może kiedyś po drodze podjadę z wydrukiem i na miejscu będziemy szukać.
Oni tylko umieją szukać cześci do konkretnego samochodu po VINie, reszta jest dla nich wielką nie wiadomą
Ostatnio zmieniony przez Dominus 2013-11-04, 11:57, w całości zmieniany 1 raz
A czy dokładnie ten panel z chromowanymi mi sprawdził to też jest nie wiadoma :)
Może kiedyś po drodze podjadę z wydrukiem i na miejscu będziemy szukać.
Oni tylko umieją szukać cześci do konkretnego samochodu po VINie, reszta jest dla nich wielką nie wiadomą
W ASO Fiata też tak szukali :) ale ja im podawałem konkretny nr i to tez się znajdywało i o dziwo ceny w necie zgadzały się z tymi w ASO a tu nic nie można sprawdzić :(
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2013-11-04, 13:15, w całości zmieniany 1 raz
Cena z http://eshop.original-tei...aram=275108691R - ale istnieje możliwość, że w polskim cenniku faktycznie jest taniej, bo czasami tak bywa. W tej kwestii ostatnie słowo należy do kasy w ASO (;
Cena z http://eshop.original-tei...aram=275108691R - ale istnieje możliwość, że w polskim cenniku faktycznie jest taniej, bo czasami tak bywa. W tej kwestii ostatnie słowo należy do kasy w ASO (;
Powiedz czemu nie można znalesc cen na pojedynczy nr ??? tzn ten o który nam chodzi dokładnie 275704520R jak to jest ???
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2013-11-04, 18:39
corrado napisał/a:
skąd, 350pln za kawałek plastiku - to nie dla mnie
pewnie podpadnę komuś ale musiałbym naprawdę nie mieć co robić z kasą żeby wydać kilkaset zł na trzy plastikowe pokrętełka choćby te które są, były nie wiem jak prymitywne większość elementów w DD jest taka jaka jest czyli dość tandetna. Ale jest w pełni funkcjonalna, działa i spełnia swoje zadanie
wystarczy poczekac az pojawi sie wiecej rozbitkow, panele od logana i innych sa po 35zl, wiec te od lodgy/sandero i nowych dusterow za pewien czas pewnie nie beda wiele drozsze.
_________________ Moje Dustery (sprzedane..)
Mini Clubman F54 2.0d
Czy pamięta ktoś jaki tam jest zaczep tych pokręteł , bo na zdjęciu które wstawiłem wygląda jakby okrągły ( jeszcze u siebie nie wyjęłem starych pokręteł ) a chce sobie kupić chińskie za 2$ za szt z przesyłką czarny+chrom, coś takiego :
http://www.aliexpress.com...1550309610.html
Czy wiecie czy nadają się tylne zaczepy na linki od nawiewów z tyłu z nowej Dacii do DD z 2010r ? Kupiłem nowy panel ale widzę że też wtyczka jest trochę inna, w starej na 6pinow w jendym rzędzie a w nowym 5pinów. No i pozostaje kwestia montażu linek.
Tak wygląda nowy panel :
A dla porównania stary panel z tyłu:
Może najlepiej będzie przełożyć jakoś te same pokrętła i czarny plastik z napisami ?
Wystarczy przecież że przełożysz do Dusterowego Panelu chromowane pokretla .
Delikatnie podwadzic trzeba i wyskakują.
Tak też zrobił Kilazz
A sama procedura wymiany całego panelu jest dość niewygodna a pokretla przełożysz w minute
Ostatnio zmieniony przez Dominus 2014-01-27, 07:39, w całości zmieniany 1 raz
Udało mi się wczoraj ściągnąć 2 pokrętła z nowego panelu , ale zeszła tylko ta czarna +chromowa obwódka , ten czerwony/pomaranczowy plastik został pod nim został i nie za bardzo widać jak go podważyć by wyskoczył
to znaczy że masz wersje nierozbieralną, też miałem jedną taką sztukę, rozkręciłem ją od środka i nie da się wyciągnąć tych pokręteł. Nawet jakbyś jakimś cudem je zdemontował to i tak nie będą pasowały bo mają zupełnie inne mocowanie..
_________________ Moje Dustery (sprzedane..)
Mini Clubman F54 2.0d
Ostatnio zmieniony przez kilazz 2014-01-27, 09:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum