Wysłany: 2014-01-26, 23:26 Wyprawa przeprawowa 1 lub 2.02.2014
Witam Wszystkich .
Wybieram się z kolegą 1-go lub 2-go lutego w teren by się trochę przewietrzyć . zaczynamy z okolic Nasielska - wprawo-Pomiechówek, Joniec do trasy nr.7 trasa 95 km. W lewo Serock, Obryte , nad rzeką Narwią do Różana , przez most i z powrotem nad Narwią w kierunku pułtuska trasa 110 km. lub po skróceniu 90 km. jedziemy na razie na dwa samochody- Daster i Nissan Tarano Jak spadnie dużo śniegu to zamienimy to na Kampinos, musi być poniżej -10 stopni .Chętnych zapraszamy dobrze by było to 4x4.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2014-01-27, 06:01, w całości zmieniany 1 raz
Witam jeszcze raz. Do właścicieli nowych DASTERKów -jak chcecie jeździć nimi po terenie -lasy ,pola wąwozy , wzgórza, drogi polne to proponuje Wam te samochody ofoliować foliją przezroczystą .Ja tego nie zrobiłem i mam samochód na całej długości podrapany. Trzeba wykorzystać potencjał 4x4 .
Marka: była Dacia jest Nissan
Model: była Duster jest Pathfinder
Silnik: było 1,6 16V 4x4+LPG jest 2.5 dci 4x4reduktor
Rocznik: było 2010 jest 2006
Wersja: Laureate Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Maj 2012 Posty: 515 Skąd: Śląsk Cieszyński
Wysłany: 2014-01-27, 07:24
Super inicjatywa. Nie mam jak się teraz wybrać , ale elegancka inicjatywa!
Tak mój też ma pamiątki z gałązek. Tego się nie uniknie w terenie, ale przecież po to mamy takie samochody. Trzeba o tym pamiętać.
Jedziemy 2 lutego(niedziela) godz. 10.00 - trasa po Puszczy Kampinowskiej. Spotykamy się w Borzęcinie (DK 580) , skręcić do Mariewa 52.253206, 20.735119. Stoimy przy stawie. Radio CB-16.
Trasa bezpieczna na lakier.
Proponuje zrobić ognisko. Park pobiera opłatę do 10os.-56zł, do 20 os.-77zł.
Proszę o info ile osób jest chętnych na ognisko, bo muszę wystąpić o pozwolenie do K.P.N.
Kolego, ja niechcę na nikim nic zarabiać ,tylko jak jedzie się do lasu chciałby się zjeść jakąs kiełbaskę. drzewo to ja swoje prywatne bym przywióź . to jest tylko propozycja
co do kiełbasy , to każdy swoją przywozi . Może ogniska tez nie być.
Pytam, za co jest ta opłata. Czy za samą możliwość rozpalenia ogniska, jak się domyślam w wyznaczonym miejscu, czy też w tej opłacie dostarczają drewno aby ludzie nie łazili po krzakach i drzew na ognisko nie rąbali ?
TA opłata jest za rozpalenie ogniska wdanym miejscu , tam są zadaszenia z ze stołami i ławkami. Kolego zadzwoń pod numer 022 7226001 lub www. kampinoski-pn.gov.pl\ turystyka\i tam się dowiesz wszystkiego.
Jedziemy 2 lutego(niedziela) godz. 10.00 - trasa po Puszczy Kampinowskiej. Spotykamy się w Borzęcinie (DK 580) , skręcić do Mariewa 52.253206, 20.735119. Stoimy przy stawie. Radio CB-16.
Trasa bezpieczna na lakier.
Proponuje zrobić ognisko. Park pobiera opłatę do 10os.-56zł, do 20 os.-77zł.
Proszę o info ile osób jest chętnych na ognisko, bo muszę wystąpić o pozwolenie do K.P.N.
pozdrawiam
cześć
wszystko wskazuje że przewietrzę autko w niedzielę z Wami dawno już nigdzie w KPN nie byłem
ile czasu przewidujecie na całość? mamy jakiś cel lub routebook?
Przejedziemy przez Truskaw, Palmiry \cm. \ , m. Palmiry, wzdłuż trasy nr. 7 do Leoncina, potem do lasu na p arkingu herbatka wł. dalej przez m. Górki do trasy 580 tj. KAMOINOS - koniec trasy. A dalej to zobaczymy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum