Wysłany: 2014-02-01, 11:34 Rozpoczęcie sezonu Wiosna 2014 Mazowieckie - Lubelskie
Miłośnicy Francuzów i Peugeot Klub Polska oddział Lublin zapraszają wszystkich posiadaczy aut koncernu PSA oraz Renault na pierwszy wspólny zlot województwa Mazowieckiego i Lubelskiego oraz Świętokrzyskiego który odbędzie się w sobotę 5.04.2014 w Kazimierzu Dolnym.
O godzinie 14:00 startujemy z miejsca oznaczonego strzałką które znajduje się w Bochotnicy przy zjeździe na przeprawę promową.
Następnie w kolumnie udajemy się do Kazimierza gdzie mamy zarezerwowany cały parking dosyć spory pomieścimy się wszyscy, na ulicy Nadrzecznej ( opłata 5zł od auta
). Tam będzie czas na zdjęcia filmy
Po oficjalnym zapoznaniu udajemy się na wycieczkę po mieście. Po zakończeniu zwiedzania jedziemy na obiad do Doliny lub Siwego Dymu i tam spędzamy resztę wieczoru.
Rezerwujcie już ten termin w pracy na wolne i pojawiajcie się na prawdę warto nie codziennie zdarza się tyle atrakcji w jednym miejscu i możliwość poznania tylu ludzi pozytywnie zakręconych na punkcie francowatych.
Dalsze info na bieżąco.
No i to mi się podoba. Trzymam za słowo i zderzaki. HE HE nie ma już odwrotu z tej deklaracji. :) Wiem że to odległy termin oby się udało. Liczymy na dużo ludzi na prawdę I zdjęcia będą też efektowne jak wszystkie france razem się zjadą.
Zdradzę w tajemnicy że próbuje załatwić test samochodów.
Ostatnio zmieniony przez Monia 2014-02-02, 19:58, w całości zmieniany 1 raz
Monia, Może my z mężem cały dzień tam nie będziemy ( małe dziecko prawie dwuletnie ) ale na pewno się zjawimy obiecałam sobie to. Poinformowałam już znajomego bo on raczej tu nie zagląda więc również powinien się zjawić
Ciesze sie bardzo jak jest maluszek to wiem jak jest ka mam 4,5 latke ale jej nie biore bo nie zajme sie nia bo nie bedzie jak.
A i ważne info dla osób chcących wziąć udział w spocie.
Po zwiedzaniu Kazimierza udajemy się do Siwego Dymu oddalonego o 10km na imprezę i obiad.
Osoby chętne proszę wpisywać sie w następujący sposób:
1. Os. zainteresowana (kierowca) + 1 ( liczba dodatkowych osób)
Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2127 Skąd: Lublin
Wysłany: 2014-02-10, 10:48
Rozumiem, że start o 14? Możesz podać szacunkowy koszt imprezy na osobę? Czy też, co mi bardziej odpowiada, robisz wyłącznie rezerwację miejsc a każdy płaci za siebie?
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Info dla luda w Wawy i okolic umówmy się gdzieś na wylotówce na wspólny wyjazd kolumną możemy na trasie fajnie wyglądać i bedziemy jechać na jednym ustalonym kanale to się nie pogubimy a jak wjedziemy na ten parking w takiej ilości bo liczę na sporą ilość was to zrobimy dobre wrażenie bo nie ma jak mocne wejście. Myśle że i tak każdy z nas bedzie miał nawijke ale my puziem was bysmy prowadzili jako organizatorzy. Bliżej terminu ustalimy dokładne miejsce Jak się na to zapatrujecie?
A na dziś najnowszy news
Więc tak Arek współorganizator był dziś w restauracji Siwy dym i ustalił tak:
Pokoje rezerwujemy sami max TYDZIEŃ przed zlotem na HASŁO: PEUGEOT KLUB POLSKA to wtedy będą wiedzieć że jesteśmy uczestnikami imprezy. Nr tel do Siwego Dymu 607 324 666.
Mamy zarezerwowaną salę na górze gdzie będziemy mieli wspólny stół. Pierwsze danie zostalo ograniczone do trzech potraw drugie już dowolnie co kto będzie chciał wedle uznania. Podczas naszego spotkania o 20:00 zaczyna się dyskoteka a na dole Dancing.
W razie pytań dzwońcie do Arka 511 202 191
między 11:00- 21:00.
Plan spotu : Godzina 12:15 zbiórka ludzi z Lublina na Placu Zamkowym oraz wspólny wyjazd w stronę Kazimiera. Godzina ..... zbiórka uczestników z Warszawy oraz wspólny wyjazd. 14:00 spotykamy sie wszyscy w Bochotnicy i razem w kolumnie jedziemy do Kazimierza. 15:00 Rozpoczynamy częsc oficjalną spotu po której do godziny 18:00 zwiedzamy miasto. 18:30 wyjazd z Kazimierza do lokalu Siwy Dym gdzie będzie obiad oraz impreza.
Daje wam czas do jutra potem pw mi piszcie na deklaracje. Bedzie test Doustera
Ostatnio zmieniony przez Monia 2014-03-15, 10:27, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum