Bardzo ładny :)
Ale te czujniki to chyba nie jest fabryczny zestaw. Tył ok, ale przód paskudnie zrobili. Chyba żę mi się tak to rzuca ze względu na kolor lakieru a czujników.
Ostatnio zmieniony przez Dominus 2014-02-14, 20:51, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-02-14, 20:56
Czujniki na bank nie są fabryczne. W Dusterze II fabryczne są tylko dwa z tyłu. Tu są 4 z tylu, co ciekawe dziwnie rozmieszczone. Dwa boczne bliżej siebie. Nie wątpie, że to dziala ale wygląda nieprofesjonalnie. Czujniki Valeo można lakierować - aż się prosi na białym zderzaku. Poza czujnikami fajny bialasek
PS. Szycha, możesz wrzucić foto o wiekszej rozdzielczości przez normalne dołącz plik ( max 256 kb chyba ) a nie przez fotosik ?
Ostatnio zmieniony przez mekintosz 2014-02-14, 20:56, w całości zmieniany 1 raz
Bardzo ładny :)
Ale te czujniki to chyba nie jest fabryczny zestaw. Tył ok, ale przód paskudnie zrobili. Chyba żę mi się tak to rzuca ze względu na kolor lakieru a czujników.
Zapewne jak by był czarny nie rzucały by się tak w oczy. No cóż taki kolor wybrałem wiec narzekać nie będę z tego powodu :)
Czujniki na bank nie są fabryczne. W Dusterze II fabryczne są tylko dwa z tyłu. Tu są 4 z tylu, co ciekawe dziwnie rozmieszczone.
Tak też sądziłem bo wiem jak tyle fabryczne wyglądają. A ciekaw jestem rozwiązania Daćki w przodzie ale fabrycznego
3 z tyłu są
mekintosz napisał/a:
Dwa boczne bliżej siebie. Nie wątpie, że to dziala ale wygląda nieprofesjonalnie. Czujniki Valeo można lakierować - aż się prosi na białym zderzaku. Poza czujnikami fajny bialasek
Samemu zrobiłem bardziej profesjonalnie przód niż ASO, ah Ci pracownicy w serwisach..
mekintosz napisał/a:
PS. Szycha, możesz wrzucić foto o wiekszej rozdzielczości przez normalne dołącz plik ( max 256 kb chyba ) a nie przez fotosik ?
Otóż to. Prosimy wrecz domagamy sie większej rozdzielczości aby podziwiać to cudo
A czujniki w gratisie czy płaciłeś za nie
Ostatnio zmieniony przez Dominus 2014-02-14, 21:06, w całości zmieniany 2 razy
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2014-02-14, 21:22
fajny - gratulacje - black and white jest ok aż się prosi o parę czarnych dodatków - np osłony nadkoli i drzwi
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2014-02-16, 18:12
podobnie u mnie - montowane fabrycznie (u dilera?) trzymają doskonale
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2014-02-16, 18:12, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum