Przed budynkiem Zakładu Linii Kolejowych na ul. Okopowej w Lublinie od pewnego czasu w godzinach pracy regularnie parkuje granatowy Duster. Prawdopodobnie któregoś z pracowników. Może ten ktoś jest na naszym forum....?
Przed budynkiem Zakładu Linii Kolejowych na ul. Okopowej w Lublinie od pewnego czasu w godzinach pracy regularnie parkuje granatowy Duster. Prawdopodobnie któregoś z pracowników. Może ten ktoś jest na naszym forum....?
Zaś za dwupiętrowym, długim blokiem mieszkalnym przy tym samym gmachu (w stronę ul. Szopena) również stale parkuje jasny duster. Może ktoś z userów forum?
Zaś za dwupiętrowym, długim blokiem mieszkalnym przy tym samym gmachu (w stronę ul. Szopena) również stale parkuje jasny duster. Może ktoś z userów forum?
Heh, Dusterka, który parkuje pod Zakładem wybadałem - otóż jeździ nim jeden z dyrektorów PKP Energetyki S.A.
Jako, że mój Zakład (Polskie Linie Kolejowe) współpracuje z Energetyką to jak złapię tego gościa, zaproszę go na forum :)
Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2127 Skąd: Lublin
Wysłany: 2014-01-07, 09:29
Trzech Króli ok. 17.00, okolice Zamościa, stary MCV z warszawską tablicą i klubową nalepką na środku tylnych drzwi.
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
W niedzielę 12 stycznia około godziny 13ej przy Zieleniaku, na światłach stanął za mną kierowca MCV-ki, który z nieskrywanym zainteresowaniem przyglądał się od tyłu Stepway-owi.
Jestem prawie pewien że zaintrygowała go naklejka DKP bądź emblemat 4all AWD ;)
Wczoraj pisałem o zaciekawionym kierowcy w ruchu ulicznym a dziś... :) Dziś wysiadając na parkingu Lidl-a, zajechało granatowe Sandero. Z bratnim kierowcą porozmawialiśmy chwilę, poleciłem oczywiście Dacia Klub Polska (a jak!), powiedział że zajrzy!
Spotkałem chyba pierwsze Sandero :) które nie było malowane na gwarancji. Przynajmniej właściciel zapewnił, że od kupna w 2009r zrobił ponad 100tys km i żadnych większych przygód nie miał, w tym problemów z powłoką lakierniczą.
Po opadach śniegu z deszczem i parkowaniu przy ruchliwej drodze, mój Stepway jest umorusany od kół po antenę pośniegowym błotem. Celowo do weekendu czekam aby wyszorować, a tu znów ktoś z zainteresowaniem patrzy - wstyd mieć takiego brudasa, chyba jutro poświęcę 20zł.
Czarny (ciemnogranatowy?) loganik MCV (przedliftowy) stał obok mojego na parkingu przy Biedronce na ul. Abramowickiej w czwartek około godz. 18:30.
Zauważyłem, że w tamtym rejonie to daćków mnogo... Może bliskość Nazaruków tak działa? :)
Ostatnio zmieniony przez Przemek77 2014-01-24, 11:57, w całości zmieniany 2 razy
I znów w zeszły tydzień przyniósł niespodziankę pod Lidlem pod Gdańskiem.
Wracając z zakupami, obok mnie czekał kierowca Toyoty. Wypytał z zaciekawieniem o Dacię, przyznając się że jest już w naszych szeregach, a sam czeka na odbiór Dustera.
Wracając z zakupami, obok mnie czekał kierowca Toyoty. Wypytał z zaciekawieniem o Dacię, przyznając się że jest już w naszych szeregach, a sam czeka na odbiór Dustera.
Swoją drogą te nasze pojazdy wzbudzają zainteresowanie. Jak się gdzieś zatrzymam i jest kilka osób to najpierw wgapiają się w "otwieracz do butelek" a potem zazwyczaj pada pytanie - "Panie, jak to się panu sprawuje?" :)
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2014-02-20, 13:47
Przemek77, tak jest zawsze w przypadku mało popularnych marek (wiem, Dacia sprzedaje się coraz lepiej, ale wobec tłumu skód, volskwagenów, opli itp to wciąż nieduża popularność). Gdy ojciec kupił chevroleta pod koniec 2009 roku też co chwilę go pytał o samochód, potem jakiś czas ja jeżdziłem nim (ojciec służbówkę dostał) i było podobnie. Z czasem mnie to wkurzało i na pytanie "jak się jeżdzi" zwykłem odpowiadać że "klasycznie,prawym pasem i do przodu"
Może z takich przygód biorą się gnijące truchła sprzedawane w salonach jako nówki nieśmigane?
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Witam, to byłem ja :), nie w toyocie ale w nissanie micrze mojej żony :) Jeszcze miesiąc i zamieniam fiata bravo na nowego Dustera.
Witam, to byłem ja :), nie w toyocie ale w nissanie micrze mojej żony :) Jeszcze miesiąc i zamieniam fiata bravo na nowego Dustera.
Ach... Myślę Nissan, piszę Toyota. Nie Ty pierwszy zwracasz mi uwagę. Za mocno roztargniony chyba jestem ostatnio :) Miło że się tu znaleźliśmy, zobacz jaki ten Internet mały
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum