Witam
Wreszcie odebrałem...wczoraj...
Zdjęcie byle jakie bo zrobione o 6.00 rano telefonem..ale chciałem coś wrzucić...
i od razu pytanie do właścicieli tego modelu - czy ma on wskaźnik temperatury płynu chłodzącego? Bo w ustawieniach komputera pokładowego nie znalazłem :(
jak napisałem ....brak przy zegarach wskaźnika podgrzewania szyby ... jest mały przy włączniku na konsoli centralnej ... a szkoda bo jest mniej widoczny
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2014-03-05, 08:03
gratulację z powodu wejścia w posiadanie tego fajnego autka
naprawdę ładnie wygląda i z zewnątrz i w środku.. W środku przebija Dustera (przedliftowego).. Jest dużo przyjemniejszy..do tego przeszycia na fotelach..
a jak ktoś w opiniach na necie pisze, że sprzęt audio w tym aucie jest kiepski, to chyba musi być wybitnym audiofilem... Jak dla mnie gra świetnie... W Audi miałem system BOSE i szczerze to nie słyszę różnicy (może oprócz basów, bo w Audi był wbudowany w bagażniku oryginalnie subwoofer) i było więcej niż 4 głośniki. Ale może skoro nie słyszę różnicy to nie jestem audiofilem..
A zaskoczył mnie zestaw głośnomówiący przez Bluetootha. Ciekawa sprawa.
Gratuluję zakupu fajnego autka szerokości i wielu bezawaryjnych kilometrów życzę A zestaw głośnomówiący przez bluetootha faktycznie jest megafajnym rozwiązaniem i kto by pomyślał że w Daćkach nie
zatem i ja spieszę z gratulacjami...
czy należy rozmieć, że teraz Duster to tylko do jazdy "w terenie" a pozostałe to Sandero/rem ?
Nie.. Duster pozostaje w moich rękach na co dzień. Sanderko jest dla mojej piękniejszej połowy.
Już jestem zachwycony Sanderko - a na pewno jego spalaniem..duuużo mniej niż spala Duster :)
Na chwilę obecną (200 km przejechane od wyjazdu z salonu) to 7 l po mieście i 5 w trasie przy spokojnej jeździe. Myślę, że po "dotarciu" powinno jeszcze zejść niżej...
ps.
Klubowa uszczelka w Sandero już założona.. Jutro zamieszczę stosowne zdjęcia:)
Ostatnio zmieniony przez keikan 2014-03-13, 11:07, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum