Marka: Dacia
Model: Dokker VAN
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2013 Pomógł: 3 razy Dołączył: 03 Mar 2014 Posty: 703 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-03-11, 13:56
" 100% BEZWYPADKOWY - SPRAWDZONY PRZEZ PROFESJONALISTÓW."
Odpowiem Ci moim wnioskiem z etapu poszukiwania moto - wszędzie jest to samo, nie ma sensu jeździć pół polski,bo żal wachy.
A dwa - ja już nigdy nie kupię niczego sprowadzonego, ot po prostu.
plak na oponach , plak na lusterkach , plak na zderzaku .
Lakier po polerce co sugeruje malowanie
Mam dokładnie taki sam tylko bez skóry , nowy tak nie wyglądał .
Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-07-22, 22:44
Ładne MCV - 2012 r. 1.5 dci ile kucy nie wiadomo ;-( Ile takie autko wychodzi na gotowo po opłatach ? Ciekawa stylizacja - srebrne "ramię" w kierownicy oraz srebrne relingi. Ciekawa tapicerka. Szkoda, że brak zdjęć bagażnika.
Sprowadzany, czyli już mi by się "czerwona lampka" zaświeciła - wiadomo jak to z nimi jest. Poza tym nie napisali w opisie, że "bezwypadkowy" - a to już w zasadzie pewne, ze coś tam się z nim dziać musiało.
Ładna kierownica, tez chyba sobie chyba zrobię obszycie.
Ostatnio zmieniony przez Przemek77 2014-07-23, 09:06, w całości zmieniany 4 razy
Marka: Opel
Model: Zafira Family
Silnik: 1,8
Rocznik: 2014 Pomógł: 10 razy Dołączył: 15 Lip 2010 Posty: 1591 Skąd: dolnośląskie
Wysłany: 2014-07-23, 14:22
mekintosz napisał/a:
Ładne MCV - 2012 r. 1.5 dci ile kucy nie wiadomo ;-( Ile takie autko wychodzi na gotowo po opłatach ? Ciekawa stylizacja - srebrne "ramię" w kierownicy oraz srebrne relingi. Ciekawa tapicerka. Szkoda, że brak zdjęć bagażnika.
Od chwili urodzin drugiego dziecka dręczy mnie temat ew. zakupu używanej MCV 1.5 dci byle z silnikiem 85-90 KM.
To kup albo z polskiego rynku, albo jedź sam do Niemiec - kupisz drożej ale pewny - tam pośrednik z mocy prawa musi da rękojmię, a cofanie licznika jest przestępstwem zagrożonym dośc poważną karą. Jak samochód nie nadaje się do sprzedaży w de, to dają ogłoszenie "nur fur export" i ...zgadnij gdzie trafia???
Dane kontaktowe do Polski, ale czy auto stoi w Polsce? O ile to są zdjęcia tego egzemplarza, który jest wystawiony, to zwraca uwagę fakt, że tablice są całkowicie zamazane - w tym oznaczenie kraju.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum