Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2384 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-04-02, 14:18
rimo napisał/a:
Bebe, ty pewno wolałbyś dwudniowy rajd aby wypróbować swoją sypialnię.
Wolałbym również, żeby był pokój na świecie. :) Może na razie nie kombinujmy, tylko zorganizujmy (znaczy, Ty zorganizuj ;) wyjazd jednodniowy. Jak będzie zakopiańska siła w narodzie i chęć na opcję dwudniową, to pomyślimy.
Dziś pojeździłem trochę po lasach w okolicach Joachimowa-Mogił. Bezpośrednio do Miedniewic nie da się przejechać bez złamania zakazu wjazdu do lasu Od grobu Powstańców Styczniowych do Mauzoleum żołnierzy niemieckich trzeba będzie udać się przez las 2 km w jedną stronę na piechotkę lub zawrócić pod autostradę dojechać na miejsce i znów wrócić pod Bolimów. Myślę że wszystko będzie zależało o której dojedziemy na miejsce i wtedy podejmie się decyzję co robimy
Napisałem do Przemo z Forum Scenika, czy nas nie przygarną w Grabskim Siole na obiad:) http://www.daciaklub.pl/f...ic.php?t=10308, oczywiście trzeba by im się trochę dołożyć. w zamian zaprosiłem do Nieborowa. Ogniska niestety legalnie nie da się na terenie BPK zrobić tylko właśnie w specjalnych ośrodkach na ww terenie.
Dla nas samych to nie opłacalna impreza (ognisko 200 zł) ale "wespół z zespół" to gra warta świeczki:). Co myślicie o tym?
Z tego co mi Przemo napisał w sobotę planują "dymną chatę" (500 zł). Szpiegując forum Scenika, doczytałem że może ich być ok 70 osób... Więc może być wesoło
W imieniu scenic-forum.pl zapraszamy serdecznie - rimo ma już więcej szczegółów ode mnie które Wam przekaże.
Jeśli by ktoś chciał nocleg z Piątku na Sobotę (raczej w sobotę za kółko nie siądzie :) )
lub z soboty na niedzielę (będą tańce :) )
to zapraszamy - ustalajcie wszystko z rimo mam z nim kontakt :)
Rozmawiałem z Przemo i pasionko będzie nas kosztowało 20-25 zł od osoby za tzw szwedzki stół tzn już wszystko będzie gotowe, nic nie kupujemy. Godzinę na którą się mamy stawić, ustalimy w późniejszym terminie. Zapewnia mnie (Przemo) że jedzonka nie zabraknie i... że jak już dojedziemy to nie będziemy chcieli opuszczać ich towarzystwa
Bebe, dla ciebie idealna sprawa dla przetestowania Dacio-Sypialni
Jako że za tydzień w sobotę widzimy się... Informuję że spotykamy się najpóźniej 9.50 pod pałacem w Nieborowie (o 10 start w muzeum). Najlepszym miejscem będzie postój przy ulicy po wschodniej stronie bramy na wysokości Banku Spółdzielczego i poczty.
Dla tych co jeszcze nie mają mojego nr. telefonu a chcą go poznać, to z chęcią podam go na priva.
Jeśli jakieś są pytania i propozycje, to proszę pisać.
A jeszcze sprawa komunikacji w drodze. Czy ktoś może zabrać krótkofalówki, bo w BPK nie ma zasięgu T-Mobile?
Teraz finanse...
Trzeba przygotować pieniądze na wejście do muzeów (w zł) 20 -Nieborów i 10 -Arkadia normalne, ulgowe 10 i 6. W Nieborowie dodatkowo 130 na wszystkich do podziału (mam nadzieję że będzie nas tyle osób że wypadnie po 10 na głowę).
Co do żarełka w Grabskim Siole, to wypadałoby wpłacić kaskę 20-25zł, jeśli chcemy coś zjeść ze Scenicami, bo inaczej kości ostaną do obgryzienia No chyba że rezygnujemy z ich gościny i zabieramy ciasto oraz kanapki Jeśli się nie zdecydujemy szybko to zostanie nam tylko druga opcja bo pizzeria w Bolimowie jest mało pewna...
Teraz pytanie kto przybędzie i ile osób. Najlepiej metodą kopiuj wklej.
1 Rimo - 7 osób dorosłych i 1 dziecko - 2 samochody.
Co do jedzonka w Grabskim, to chyba wszyscy chętni na naszą wycieczkę muszą podjąć taką decyzję. Nie wyobrażam sobie że część je a reszta tylko patrzy
Bebe twoje i Dystrykta zdanie znam, czekam tylko na zdanie reszty chętnych. Poczekamy do poniedziałku i wtedy skontaktuję się z Przemo tak aby kaskę wpłacić najpóźniej we wtorek.
Konto podane na plakacie i na forum:
AliorSync 53 2490 1044 0000 4200 5015 7388
W tytule wpisać "Zaliczka na zlot w Grabskim Siole" + nick z forum + ew. liczba osób towarzyszących
Ale na razie proszę, wstrzymajmy się z wpłacaniem do poniedziałku.
Warunki pogodowe na sobotę są, eee, słabe
Rozumiem Jarek, że zgodnie z ustaleniami telefonicznymi, będziesz jakoś przesuwał termin na bardziej przyjazny pogodowo dla istot humanoidalnych, opartych na węglu? Przynajmniej trzeba mieć nadzieję, że przy drugim strzale aura będzie lepsza
Znacznie przyjemniej byłoby zażyć kąpieli, ale słonecznych
Tak, jako że aura nam nie chce sprzyjać, to przesuwamy "imprezę" na inny termin. I w związku z tym odwołuję przewodnika.
Na kiedy przesuwamy, to sprawa otwarta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum